WhatsApp web kullanımı sayaesinde udf, PDF, tif uzantılı birkac dosyayı Windows 10 sıkıştırma ozelliği sayesinde tek dosya haline getirip gondermeye calışırken, birkac hata ile karşılaştım.

21 KB da olsa 61 MB'da yukleme ekranı donup duruyor ve hic bitmiyor. İki dosyayı da birlikte ve ayrı ayrı denedim. Sonuc değişmedi. 100 MB dosya sınırı olması nedeni ile pek cek kez ZIP olmayan dosya gonderdim. Ancak web uygulaması ile sonuc olumsuz gercekleşti. Wi fi - 4G internet denemesinde Wireless yukleme cok yavaş, onun icin telefon internet paylaşımı da yapıyorum ama Wi-Fi ile 21 KB bile 2 dk suruyor.

Daha onemlisi de yukleme devam ederken mail veya drive gibi uygulamalarda, tarayıcı veya uygulama uzerinden de olsa yukleme duraklatılıp iptal edilebilirken, WhatsApp Web'te bu durum mevcut değil.

Gonderilmiş dosyalar icin bile herkesten sil ozelliği cıkarken yuklemesi devam eden dosyalarda sadece benden sil cıkması aklımda soru işaretleri oluşturuyor, benden sildiğimde karşı taraf dosyaya ulaşmış mı nasıl anlarım?
WhatsApp Web'te yukleme devam ederken nasıl herkesten silme yapılır?