Ben form yolladım aynı gun mail geldi. Gelen mailin iceriği
"Merhaba,
Bizimle iletişime gectiğiniz icin teşekkurler. Size yardımcı olabilmemiz icin bu hesabın size ait olduğunu onaylamamız gerekiyor.
Lutfen bu e-postayı, aşağıdaki kodun el yazısıyla yazılmış bir kopyasını elinizde tutarken cekilmiş bir fotoğrafınızı ekleyerek yanıtlayın.
kod yazıyordu burada
Gonderdiğiniz fotoğrafın aşağıdaki koşulları karşıladığından emin olun:
"
dediklerini yaptım. 1 gun sonra tekrar mail geldi. Bu sefer mailde şu yazıyordu.
"Merhaba,
Gorunuşe gore hesabınız kapatılmış. Kullanım Koşullarımıza uymayan Instagram hesaplarını kapatırız. Koşullarımızı ihlal eden eylemler şunlardır:
- Instagram'dan bir veya daha fazla uyarı alınmasına karşın yasak bir davranışı surdurmek
- Taciz, reklam, tanıtım veya flort amaclarıyla diğer insanlarla istemedikleri halde iletişim kurmak veya diğer uygunsuz davranışlarda bulunmak
- Bir kişi veya kuruluşun kimliğine burunmek veya bir kimliği bir başka şekilde yanlış temsil etmek
- Başkalarının haklarını ya da yasaları ihlal eden herhangi bir icerik paylaşmak
- Kullanım Koşullarımızı ihlal eden herhangi bir icerik paylaşmak
İlkelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak icin lutfen Kullanım Koşullarımızı inceleyin:
Kullanım Koşulları | Instagram Yardım Merkezi
Hesabınızın yanlışlıkla kapatıldığını duşunuyorsanız, lutfen bu formu doldurarak inceleme talebinde bulunun:
Instagram Yardım Merkezi // bu linki doldurup yolladım. 25 Haziranda. //
Teşekkurler,
Jim
"
Genişletmek icin tıkla...
Yukarıda dediğim gibi dedikleri inceleme formunu doldurdum. Fakat yarın 1 hafta olacak ve hala geri donuş yapmış değiller. Tecrubesi olan kişiler varsa yardımcı olurlarsa cok sevinirim. Hesap arkadaşım icin cok onemliydi ailevi fotoğrafları falan vardı. Bu arada hesapta ihlal falan yapılmadı. Birileri şikayet etti buyuk ihtimalle (spam şikayet).
Gercekten bilen birileri varsa yardımınıza ihtiyacım var.
İhlalden Sebebiyle Instagram Hesabı Kapatıldı
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- İhlalden Sebebiyle Instagram Hesabı Kapatıldı