meraba kk bayanları. bana fikirlerinizi verirseniz cok memnun olurum. başlıktada olduğu gibi nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
ben gunluk hayatta cooookk klasik giyinen biriyim ve bu durum birazcık kendime olan guvenimi sarsıyo. kucukluğumden beri giyimime ozen gosterdiğim zamanlar tek tuktur. kendimi zevksiz olarak tanımlıyorum :kedi: şuan 20 yaşındayım ve duşundum ki bu guzel yıllarım eşofmanlarla tişortlerle geciiiippp gidiyo. bugun ne giydin topiğine bakıp duruyorum fikir amaclı ama olmuyo nedense. gelelim asıl soruma: bu bakımlı olma işine nereden başlıyacağımı bilmiyorum. tamam temizim, guler yuzluyum, kendi halimde biriyim ama insan bu guzel yılları cıvıl cıvıl gecirmek istiyo.

mesela canta ve ayakkabı mı uyumlu olmalı veya saclarr nasıl toplanır. evet evet saclarımı hayatta yapamıyorum. ya bağlıyorum yada sadece salıp cıkıyorum veya onden yanlara kıstırıyorum. bu suslenme işinin puf noktaalrı neler. buyrunnnnnnnnn

hem bu sayede belki diğer arkadaşlarda fikir edinmiş olabilirler bakımlı hanımlar )