Merhabalar, buraya şimdi uye oldum bazen yabancı birinin fikrini almak cok iyi geliyor lutfen yardımcı okun arkadaşlar. 2 senedir birlikte yaşadığım bir adam var. Tabi evlenmek icin bi araya geldik ancak borclarindan oturu resmi nikahı erteledik şuan sadece imam nikÂhımız var. Onun ailesi biliyor , zaten cok dindar insanlar (acıkcası onlar icin dini nikah daha onemli) Ben yetiştirme yurdunda buyudum, bir tek annem var. Bugun hamile olduğumu oğrendim. Nerdeyse 2 aylık ama gecen ay regl oldum. Bu ay 1 hafta gecikince test yaptırdım hastanede cunku ilk kez bir hafta gecikti. Ama gebeyken regl olunabiliyormus. Velhasıl bunu bugun oğrendiğimde saatlerce ağladım cocuğun gunahına girmek istemiyorum ama aramız son donemde cok kotu. Birlikte bile uyumuyorduk uzun suredir. Onun tepkisi cok pozitifti ama ben odamda ayrılık varken hamile olduğumu oğrendim. Ne yapacağım konusunda en ufak bi fikrim yok.. hic bwkelmiyordum , kesinlikle hazir hissetmiyorum , elimde bi meslegim yok , dışardan okuyorum , evet kavgaliyken aramız o kadar kotuyken haberi duyunca havalara uctu ama ben asla hazır hissetmiyorum kendimi. O halde korundaydın diyenler olacaktır. Zaten korunuyordumama d.kontol haplarında istisnalar olabiliyormuş %100 koruma sağlamıyormuş. Fikirlerinize ihtiyacım var . Akıl akıldan ustundur . Eminim benden cok daha tecrubeleri insanlar var aranızda..