Guneş kendini gostermeye başladı. Nasıl gozluk alacağım ? Bu yıl hangi gozlukler trend? sorularına cevap bulmak isteyenlerin sayısı yaz mevsimi yaklaştıkca artıyor. Gozluk satın alırken satın alan kişilere gore oncelikler farklılaşıyor. Kimileri model, kimileri gozluğun cam kalitesi, kimileri de fiyat konusunda detaycı oluyorlar. Bu detayların hepsinin bir arada bulmak zor hem ucuz, hem sağlıklı ve şık bir model… 2009 yazının gozluk modellerini bu ve bu haberimde yazmıştım. Peki unluler hangi gozlukleri tercih etti. Şimdi onlara goz atalım.

2008 yazında tercih edilen buyuk cerceveli gozlukler ve wayfarer gozlukler unluler tarafından cok benimsenmiş olacak ki bu yılda aynı modellerden vazgecmiyorlar.​

Fergi’nin tercih ettiği gozluk kullanılması cesaret isteyen bir model. Cok az yuz tipine uygun olan bu model kaş yapısı keskin ve kalkık olanlar icin ideal.

Hayden Panettiere’nin gozluğu gecen yıl sıkca rastaladığımız bir model idi. Bu yılda bu tur modellere trendler arasında yer alıyor.

Megan Fox’un tercihi Polis modeli gozlukler bu yıl tekrardan trend ve klasik gozlukler arasında olan bu modelin hicbir zaman kullanımı demode olmayacak.

Dilerim bu modelin arasından kendinize uygun olan ya da bu gozluk tam bana gore! dediğiniz model olmuştur. Benim bu yıl ki tercihimi merak edenlere John Lennon stili gozluk olduğunu soylemek istiyorum. Bol guneşli gunlere…
seraplamoda.com