Kisaca ozet.Kurtajın 3 u gunu acillik olmuştum. Acil doktoru fitil verip gondermişti. Sonrasında ağrı kanama devam etti. 20gune yakın.. ta ki jinekologun randevusu gelene kadar. Icimde pansuman unutulmus ve enfeksiyon baslamisti. 1 ay boyunca enfeksiyonla ugrastim. 1 ay da korunmam istendi .agir antibiyotik kullandigim icin.. ve simdi noldu acillik oldum. Idrar yolu enfeksiyonum vardi . Sonrasinda regl de oldum.ilk gunu agridan acillik oldum.serum verildi. Ha sonra alttan muayene edildim.baktim diğer bi jinekologu cağırıyor. Meğer rahmimde ufak (!) bi yapışıklık varmış. ( gittiğim acil kurtaj olduğum hastanenin acili malesef en yakını olduğu icin) ve benim hamilelikten once bu yapisikligin oldugunu soyluyor. Ama ben hamile kalmadan once doktora gorundum.. arti rahim filmi cekildi.. nasil gorulmez? Yani yine o doktor suclanmasin diye..ozur dinlendi ama başına actıkları ise bakın.. Ve ben cocuk sahip olmayı istiyorum.3 ay oldu kurtaj olalı. Ve şimdi yine ertelemek zorundayım. Randevum 15 inde ve 20sinde var. 1 aydır bu randevuların gelmesini bekliyorum.. Biraz once bi konuya da yorum yaptım.. yine aynı şeyi burda da diyorum RABBIM INSANN HAYIRLI VE DOĞRU DOKTORLARLA KARSILASTIRSIN.. psikolojim bitik.. Umudumu bitiriyor ..