"Sayın Vali Twetter hesabı ile yarın okulların tatil olacağını acıkladı." Bu ne memleketimin valisi Twetter uzerinden yasal bir acıklama yapıyor sorulunca da "gerekli" acıklamasını yapıyor. Gerekli ama bu kadar mı gerekli?
Youtube deseniz şuan stres carkı, slime, Nusr-et hesap odedim .... falan filan sacma sapan icerikler ve bir o kadar izlenme. Adamın anasına avradına kufur ediliyor ama onun tek derdi "Bu gun GTA 5 mod komik anlar". Tamam Youtube etkili ve guzel bir platform ama bir kısmının bu şekilde buyuk bir copluk haline gelmesi normal mi? Binlerce yalancı ve dolandırıcının olduğu yerler. 35 yaşında birisinin "onu trolledik, buna eşek şakası, sevgilimden ayrıldım şakası". Eşiyle birlikte aklı başında olan hic kimsenin yapmayacağı ama o seviyesizlere gore komik olan şakalar yapmaları. Bu ne arkadaşım. Her fırsatı bulunca lafı soyle yok oraya yok buraya, ama yasal yoldan hakkını ara deyince yok olmaz. Sebep ne yapmaman icin? Cunku o gerekli bir şey ama bu bahsettiğim kişilerin yapmak istedikleri ve yaptıkları şeyler sacma olacak o kadar rezil olmuş başka şey olmuş umurunda değil.
O kadar adam işlerine gelmeyince "zorunlu trafik sigortası cok pahalı" diye ağlamayı biliyor, peki neden bunun icin bir şey yapmak yerine sacma Youtube videosu cekiyorsun? Cunku onun umurunda değil para gelsin yeter.
Soracaksınız sen trafik sigortası icin ne yaptın diye. Cevabım hicbir şey. Ama bozuk olan yol icin hem ilgili belediyelere hem de karayollarına gerekli iletileri gonderdim ama yaklaşık 3 senedir hala aynı yol duruyor.