Annemin giyim tarzı :(( kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Giyim, Moda, Trendler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Giyim, Moda, Trendler
- Annemin giyim tarzı :(( kızlar yardımınıza ihtiyacım var
-
28-09-2022, 21:33:24kızlar cok tatlı ve neşeli bir annem var ve 47 yaşında hic bir şekilde kendisinden utanıyo ya da rahatsız oluyo diğilim fakat bi sorunumuz var o da giyimi.allaha şukur durumumuz iyi fakat annemle ne zaman alışverişe gitsek kendisine 20 yaş uzeri kıyafetlere bakıyor ve onun icin beğendiğimiz yakıştırdığımız şeyleri kendine yakıştıramıyo. bazen biz alıyoruz giysin diye ama bugune kadar aldığımız şeylerin birini giydiğini gormedim birsuru kıyafeti var ama hic birini alıp giymiyor. ablamda bizde giyimimize cok dikkat ederiz . annem rahatına cok duşkun cok bol seyler giyiyor burda bi sorun yok ama dışarı cıkarkende evdeki halıyle cıkıyor. babamda bu durumda rahatsız acıkcası en cok buna uzuluyorum babamda tam tersi cok dikkat eder giyimine gorunuş cok onemlidir onun icin.kapı calınca bile odasına gider eşofmanını değiştirip kumaş pantalon giyer ayıp sayar bunu. bi kac kere anneme giyimiyle ilgili eleştirirdi ben cok uzuldum ama annem hic ilgilenmiyor uzulmesin diye ''anne neden boyle giyiniyosun'' diyemiyoruz. kendine laf soyletmez temizlik bakım konusunda cok hasasdır ama bir turlu kabul etmiyo kiloş etek hastası duz etek evde asla giymez dışarıdada giymiyo bir suru duz eteği var bir kere giydiğini gormedim. gecenlerde ailecek dışarı cıktık tam cıkarken farettim evde temizlik yaparken giydiği penye tişortu giymiş inanamadık anne başka bişey giy şakamı yapıyosun dedim kustu bi gun bana. babamda artık bişey demiyo gordu kafa salladı yani napıcamı bilmiyorum bu sadece gunluk hayatta değil duğunde nişanda ozel gunlerdede boyle. valla tavsiyelerinize ihtiyacım var durumu anlamasını nasıl sağlayabilirim ?