Sevgili anneler ve anne adayları merhabalar ) Bir kac şeyi onceden yazacağım. Sonra da sizlere sormak istediğim iki soruyu yazacağım
Hic bir sorunumuz olmamasına rağmen evliliğimizin 6. senesi SONUNDA cok zorlu bir tedavi sonucunda şukurler olsun hamile kaldım. Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Korkuyorum. Ve korkumdan dolayı kimseye soylemiyoruz. 5 hafta yeni bitecek.

Ozel bir hastanede tedavimi oldum. Unlu bir Prof.ada kontrollerim icin gidiyorum. Oh hersey sakin gidiyor derken az once sağlık ocağı aradı. Hayırlı olsun diye.!!! Sistemlerine duşuyormuşuz. Teşekkur ettim. Hemşireye sakın kimseye deme dedim ama emin değilim. Cunku hic tatmin edici acıklama yapmadı..

Kaynanamla sağlık ocağı sıkı fıkı. Kaynanama soyledi mi emin değilim. Yakın da bunu oğreniriz. Cıkar kokusu

SORUM BİR.
EGER hemşire kız kaynanama hayırlı olsun demişse.. Kaynana oğrenmişse... Ben bu hemşireyi şikayet edebiliyorum değil mi? Sonuna kadar da giderim. Ama hakkım var değil mi?

Sende kaynana olacaksın demeyin. Ne kotu kaynanalar var bir bilseniz

1) oğlu evliyken oğlunun eski sevgilisi ile telefonda uzum uzun goruşen kaynana bende
2) gelinin evinin anahtarının yedeğini yaptırıp evine girip hırsız susu veren evi darma dağın eden kaynana bende
3)verdiği ceyizleri geri steyen kaynana bende

Evet ben goruşmuyorum. Ama hayatımdan bilgi de alsınlar istemiyorum.

SORU 2
Doğum yapmış anneler kaynananızı o ilk aylar uzak tutabildiniz kendinizden? Karışınca ne dediniz?