benim kış mevsimine girdiğimiz şu aylarda aldığım ayakkabı, giysi vs. konusunda acayip sıkıntılı olduğumu gordum
şoyle ki, orneğin kaucuk topuklu kahverengi kurk detaylı bot aldım.cok icime sindiler.
sonra bi kac triko aldım.
gezerken yine cok beğenerek 2 tane kemer aldım.
bir tane de atkı aldım.
bere aldım vs.3 tane kot oldım.hem dar paca hem boru.
mont olayına hic girmedim 5 tane montum oldu artık.
ve sonra alırken alırken gordum ki dışarı cıkacağım zaman daha once olan giysilerimden olsun, yeni aldıklarım olsun hic birisini diğeriyle uyduramıyorum..sanki hic birisi yeni değilmiş yıllardır gardrobumda duruyolarmışta alıp geri koyup tekrar giyiyomuş gibi hissediyorum.aldıklarımı ayrı ayrı cok beğenerek alıyorum.ama dışarı cıkacağım sırada ne botlarımla pantolonumun pacalarının duruşnu beğeniyorum.pantolonumu beğensem ustten aldığım trikonun pantolonumla renk tonu hoş gelmiyo gozume.
montum hem klasik var hem spor.kapşonu kurklu yeleklerim var yine spor mont şeklinde.kaşe de var.
elbiselerim de var diz ustu.cizme almıştım ama şansız cıktım altı silikonmuş ve ice basma problemi yaşadım.giyemiyorum.elbiselerde oylece duruyolar.
tunik alayım taytlar ve cizmelerle kombin yapayım diyorum, tayt giyemiyorum yani cok vucuduma yapışan hatları belli eden bişey giymemeyi tercih ediyorum.dar kotlarım yokmu var ama tayt daha ince geliyo bena ne bilim.
offf bilemedim.minyon tipliyim.22 yaşımdayım.calışıyorum.iş yerimde duz giyiyoruz klasik kumaş patolon ve gomlek giyiyorum sıkıntı yok.ama gunluk hayatımda son haftalarda ne kadar alışveriş yapmışsam da memnun olmuyorum.kendimi iyi hissedemiyorum...