arkadaşlar inanın o kadar utanıyorum ki Sacma sapan konular actım hep ama bir turlu rahat bir nefes alamıyorum cocuğumuz olsun diye cok uğraştık eşimde Sperm hareketsizliği vardı varikosel vardı tam umudu kestik hamile olduğumu oğrendim ama Kan değerlerim hep duşuk cıktı burada sordum kimyasal olabilir dediler dış gebelik olabilir dediler ama nedense benim icimde bir umut var lekelenme hep gordum Hala da goruyorum ama Dun biraz kan geldi kan da gordum sabaha karşı da kahverengi-siyah yakın bir pıhtı gelmişti doktora gittik dun gece işte Progestan yazdı iğne yaptı falan size soruyorum Lutfen bir şey soyleyin teselli edin ya da acıkca soyleyin ki bende artık rahatlayım Cunku kimseye rahat da soramıyorum ve net cevap alamıyorum oyle kanama gecirip de hamileliği sonuna kadar sağlıklı bir şekilde Gecmiş olan var mı cocuğunu kucağına alabilen var mı boyle kanamalar normal midir bir kere kanama Gordum Normalde hep leke gordum kahverengi pembe gibi bunlar nomalmi ama lutfen lutfen Okuduğunuz zaman cevap verin Arkadaşlar lutfen cevapsız gecmeyin hepinizin yorumu benim icin cok onemli Cok yoruldum artık