TurkNet İnternet 17:00'den sonra kopuyor
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TurkNet İnternet 17:00'den sonra kopuyor
-
28-09-2022, 17:58:00Ben TurkNet abonesiyim. Normalde 35 Mbps download ve 6 Mbps upload almam lazım ancak saat 17'den sonra download 0.4 falan oluyor. CRC bayağı yukseliyor. Başta 77 falan olana kadar sıkıntı olmuyor, internette bir yerden sonra CRC değerim binli rakamlara ulaşıyor. İnternette ceşitli formlarda araştırdım, sorunun santralde olduğunu oğrendim. Yoğunluğu kaldıramıyor sanırım, saat 17'de başlamasının sebebi canlı ders saati olması bana gore bu sorun 10 aydır yaşıyorum. Mart ayından beri ve yoğunluktan olduğu net pandemiden dolayı herkes eve internet aldı. Santral de bunu kaldırmıyor, saat 17'den itibaren kopmalar artıyor sorun modemden kaynaklı değil TurkNet ve Turk Telekom'da aynısını dedi 3. modemim onceki modemi sattığım kişiler bana problem olduğunu soylemedi. Modem kaynaklı değil ancak nasıl olursa komşumda internet olur anlamadım. Keza kablodan da değil direkten eve gelen kabloyu da değiştirdim. Sorun farklı modem takıyorum 2 ay geciyor yine aynı oluyor bana kalırsa Turk Telekom sanki ozellikle yapıyor ya da santral yetersiz kalıyor.