Kızlar merhaba
2 hafta once 18+3 gunluk bebeğimi olu doğum yaptım. 3 yıl once 8 haftalık bir duşuğum daha olmuştu bu surecte hic denemedik, tesadufen yeniden hamile kaldım.
11 Haziranda ciddi bir sağ kasık ağrısıyla uyandım sabah doktoruma gittim suyu azalmış dedi, perinatologa yonlendirdi, o da bebekte dandy walker sendrom, kalp ve bobrek sorunlarını olduğunu teşhis etti, kendi doktoruma geri gittik doğum yapacaksın dedi. Ben de duşunmek istedim ve başka doktora gittim, kalbi atıyordu bebeğimin. Universite eRğitim Ataştırma Hastanesinde Perinatologa gittim o da aynı şeyleri soyleyip once amniyosentez sonra da konseye girerek gebeliği sonlandırmamı soyledi.4 gun sonra amniyosentez icin gittiğimizde bebeğin kalbinin durduğunu gorduk

amniyosentez yapılamadı ve bebeği almak gerek hemen dediler, refakatciye musaade etmedikleri icin ozel bir hastanede yaptım doğum ve kurtajı. Ancak doğum aniden gece oldu anestezi veremediler aclık surem uymadığından doğumdan sonra anestezisiz kurtaj yapmaya calıştı ama canım cok yandı cok devam edemedi, ertesi gun anesteziyle tekrar kurtaj yaptı, uzerinden 15 gun gecti kanamalarım oluyor ara ara, yalnız gecen Pazar gunu sol kasık ağrısı başladı ardından ani ve cok kanama geldi bir sure devam etti kanama ertesi gun durdu ama ağrı seyirme tarzı devam ediyor kasığımdaki durum. Acaba yumurtlama ağrısı mı dedim, tek taraflı cunku, doktoruma sordum değildir daha erken dedi 20 gun sonra ancak yumurtlaman olur dedi. Kurtajların bir zararı olmuş mudır bana veya ne olmuş olabilir ki bu ağrıyı/seyirmeyi yaşıyorum?
Boyle bir durum yaşamış biri var mı, bana fikir verebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.