TurkNet'ten altyapım 67 Mbps'ye kadar desteklediği icin 35 Mbps'lik ozgur iletişim paketi aldım. Neyse işte Turk Telekom geldi. Kablo cekti gitti. Sonra peşinden TurkNet'ten bir adam geldi. Kablonun ucuna bir şey taktı. Turk Telekom sinyali vermemiş deyip gitti. Arıza kaydı oluşturcakmış. Neyse Online işlemlerden arıza kaydını oluşturmuş mesajlar oraya geliyordu. Neyse işte Turk Telekom arıza TurkNet kaynaklı diyor. TurkNet TT sinyali vermiyor diyor. Neyse en sonunda ekiplerin kontrol edip duzeltileceği belirtildi sorunun.

Altyapıya her gun bakarım aldığım gunden beri. TurkNet'ten abonelik başlattığım icin bir daha sorgulayamadığımız icin Extranet'ten sorguluyordum. O da TT'nin altyapısını kullandığı icin. Neyse her sorguladığımda normalde 67 Mbps hız destekliyordu ve VDSL olarak gosteriyordu. Bugunde bana sorununuz duzeltiliyor dendikten sonra tekrar sorguladım.

Bu sefer hızım Max 17 Mbps destekliyormuş. Ve VDSL olan bağlantım ADSL olmuş. Sonra TT'nin kendi sitesinden altyapı sorguladım. Onceden sorguladığımda fiber bolgede HiperNet'te olarak gozukurken şu an sorguladığımda şu yazıyor. Sectiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır. Acaba interneti duzelttikleri icinmi boyle gozukuyor. Yoksa bundan sonra boyle mi bırakıcaklar. Niye boyle bir şey oluyor.