Sevgili feza kadar değerli ve yıldızlar kadar parlak zekalı Muminler size bu başımdan gecimiş Olay-ı Fecu yi anlatmak isterken TaYYaR18 isimli en değerli mumin ve ilmin o değerli suyundan icmiş corbasından yudumlamış baklavasını, boreğini yemiş dostumuzunda Olay-ı Fecu muzun icinde bulunduğunu belirtmeyi isterim.
Bir gece feza da yıldızları parul parul parlar iken bizim koyun koyunlarının melediği veledlerinin top koşturduğu tarlalarında dolaşıyor iken TaYYaR kardeşim dedi ki bak ey kemale ermiş kardeşim karşıdan bir ışın ul firari (gizemli ışık) bize doğru ışık hızında geliyor diyordu ve demesiyle gelmesi bir oldu. Ardından biz o firarul place e iştirak ul hız ettik. ve korunun o ıslak calıları arasından goz kıpraştırır iken orada Mel'un yaratik ul ocu leri farkettik fakat ben makine-i resim i mi unutmuştum. Birden derken uzerimize doğru tıngır mıngır patır potur sesler meydana gelmeye temerrrur ediyordu iyice net gorebilmek icin tepeye cıktık ve bakış ul kuş yaptık ve aşağıda Mel'Un ul ocu leri gorduk meğer se bozulan gemilerini tamir etmeye calışıyormuşlar TaYYaR18 kardeşimize dedim sizin Kemale Ermiş Motorcuyu cağıralım dedik sonra TaYYaR18 kardeşimiz telefon of the cep ile hemen kemale ermiş motorcuyu bulunduğumuz place ul gizem e davet etti. Motorcu ben ve TaYYaR18 kardeşimiz baştan Mel'un ul oculere yabancılık cektik sonra cok buyuk bir dostluk kurduk şimdi her huzunlu haziran gecesinde birlikte fezanın o parul parul paruldayan şımbıl şımbıl ışıkları altında cayımızı yudum-u hupur ile icerek dertleşiyor ve mumin kardeşlerimizin dertlerini tartışıyoruz
Ve Olay Bundan İbaret ul Kemane Dir Kendinizi Cix Eyleyin Pek Muhterem Salih amell işleyebilen KArdeşlerim
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Fezadan Gelen Mel'un Yaratık ul Ocu ler