Hat değerlerinizi incelediğimde hattınızdaki sinyalin zaman zaman koptuğunu gormekteyim. Bu durum modeminizden aldığınız performansı duşurmuş, hızınızda dalgalanma yaşatmış olabilir. Bu nedenle mevcut altyapının incelemesi icin Turk Telekom saha ekiplerine bilgi verdim. Binanızda bulunan ankastrenizden santrale kadar olan bağlantılarınız kontrol edilecektir. Size 24 saat icerisinde bilgi vereceğim. Sizden ricam bu surede modeminizi acık tutmanız ve ic tesisat bağlantılarınızı kontrol etmenizdir.
İyi gunler dilerim.
Turk Telekom ekipleri yaptıkları ilk incelemede sorununa ic tesisatınızdan kaynaklanabileceğini iletti. Ancak emin olabilmek icin bir kez daha kontrol etmelerini istedim. Ayrıca yaptıkları işlemlerin de detaylı bir raporunu talep ettim. Gelişmeleri anlık olarak aktaracağım.
Sağlıklı gunler dilerim.
Ev mustakil, telekomun direğinden gelen kablo evin damına kadar geliyor. Damdan eve klasik bakır kablolarla gidiyor.
Yeni bir kablo almam şart artık cunku ucunu kesip bağlaya bağlaya artık kabloyu kesecek mesafe kalmadı. Gercekten kablodan dolayıysa nereden kabloyu temin edebilirim? Klasik bakır kabloların izolasyonu yetersiz mi kalıyor bilemiyorum...