Ulen zamanın parasıyla milyarlarca dolar harcadık,
şimdi 'goruntuler yok' diyorsunuz! 700 kutu goruntu bandı nereye kayboldu kardeşim? Şaka mı ulan bu?
- Edward abi, ekmek musaf carpsın ki, daha gecen hafta kasetlerin tozunu alıp şu dolabın ustune kaldırmıştık. Temizliğe gelen Angela teyze bir yerlere tıkmış olmasın sakın!
- Ulan size de Angela teyzenize dee... Burası NASA mı Minnesota'da Dingo'nun ahırı mı, belli değil!
- Edward abi... "Washington, we have a problem" diye mesaj yollasak?! Başkanın kafa zaten Ortadoğu'yla meşgul, Ay'la mı uğraşacak?! Arada kaynarız diyorum, hıı? Bu arada kasetleri de buluruz.
- Bulamazsanız hepimizi mekiğe doldurduğu gibi uzayın derinliklerine haberleşme uydusu niyetine yollasın sonra... Ben de yercekimsiz ortamda hepinizin ağzına...
- Abi ayıp oluyor ama 3-5 eski kaset icin kalbimizi kırıyorsun! Neyse parası veririz...
- Ulan oldururum sizi... Neil arıyor iki de bir, telefonlarına cıkamıyorum herifin... "O goruntuleri bulmazsanız, sizi ayın karanlık yuzune gomerim" diye mesaj atmış. Hayır, komplo teorisi ureten manyaklar zaten inanmıyorlar, Ay'a ayak bastığımızı... Yok bayrak niye dalgalanmıyormuş da, yok golgelerin boyları farklıymış da... O goruntuleri ya bulacaksınız ya bulacaksınız!
- Yanlış anlama da abi, haklı oldukları noktalar da yok değil ama... Bana da pek inandırıcı gelmiyor. Cıkmadık di mi abi Ay'a, soz kimseye soylemem bak!
- Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler be?!
- İyi be abi kırk yılın başı bir ufak bi ihmalimizi gordun diye amma tatava yaptın, ohooo...
- Bu bizim icin kucuk ama insanlık icin buyuk bir ihmal, salak. Arayın Spielberg'u, ne cekiyorsa bıraksın gelsin, acil bir durum var deyin, siz de hazırlayın seti, yeniden cekiyoruz.