Selam arkadaşlar. 11 aylık evliyim. Evliliğim 3 ayına yakın bir gebeliğim oldu sağlıksız gebelik denildi ve evde parca duşurdum ve oyle sonuclandı. Evet yeni evliydim ama bi kere gebelik sevincini yaşayıp kotu sonuclanması benim psikolojimi bozdu. Tekrar gebe kalmak istiyordum tabi acaba aynisi tekrar olur mu diye korkularım yoktuda değil. Bekarken de adetlerim aşırı sancılı gecerdi evlenincede. Devlet hastanesi ve ozelede gittim bir sıkıntı yoktu. Rabbime şukur ki umudumu bitti biteceği dediğim ay hamile kaldim. Evdeki teste yuzumuz guldu. Sonrası acaba kese gorunecek mi yada kalp atışı duyulacak mi stresi. Bi kere uzulunce insan sonrasıda geliyor. Şukur o sureclerim de iyi gecti. Bayram zamanı kanamam oldu tabi ki ben ağlıyorum deli olacam neredeyse acile gittik. Ultrason da ve vajinal muayene edildim kese cevresinde kanama fln gozukmedi şukur. O sıra 6 haftalık hamileyim. O sıra acaba dusuk mu diye gidip kalp atışı o an duymustum. Ahhh o zamanki şukrum tarif edilemez. Neyse kan ve idrar tahlili verdim idrarda kan gorunuyor bu sebepten gelmiş olabilir dedi. Malum acilde kısa cvplar. Ağır kaldırma. İliski yasak. Yuruyuş yasak. Hicbiri de yoktu zaten. Eve geldim bi yanım sevindi ama en iyisi ozele gidip gostermek diye duşundum. Ordada bir sıkıntı cıkmadı. Rahatladım