Merhabalar TurkNet'in fiber 100 paketini kullanmaktayım evim dubleks modem alt katta ve uste taşıma olanağım yok. Cunku ustte telefon kablosu yok. Şimdiye kadar ust kata bir menzil genişletici ve PC'ye de USB Wi-Fi adptoru ile internete bağlandım ancak oyunlarda surekli ping aşırı yukseliyor. Ben kablolu bağlantı duşundum ama direkt gri Ethernet kablosu gecikme veya hız duşukluğu yaşatır mı yoksa başka bir kablo turu mu secmem gerekiyor? Sarı yeşil mavi vs. Ya da farklı cozum onerileriniz var mı?
Emre014 dedi:
Merhabalar TurkNet'in fiber 100 paketini kullanmaktayım evim dubleks modem alt katta ve uste taşıma olanağım yok. Cunku ustte telefon kablosu yok. Şimdiye kadar ust kata bir menzil genişletici ve PC'ye de USB Wi-Fi adptoru ile internete bağlandım ancak oyunlarda surekli ping aşırı yukseliyor. Ben kablolu bağlantı duşundum ama direkt gri Ethernet kablosu gecikme veya hız duşukluğu yaşatır mı yoksa başka bir kablo turu mu secmem gerekiyor? Sarı yeşil mavi vs. ya da farklı cozum onerileriniz var mı?
Genişletmek icin tıkla...

Bir cozum onerisi olan yok mu?