TurkNet kullanıcısıyım ve uzun zamandır kullanıyorum. 4 aydır indirme hızım cok duşuk ilk başta pandemi surecinde yoğunluk sebebiyle olabileceğini duşundum fakat hicbir arkadaşımın boyle bir sorun yaşadığını gormedim. Sorunun neden kaynaklı olduğunu bulamadım. Telefondan yaptığım testlerde de duşuk hız alıyorum. Modem eski fakat sıkıntı olduğunu duşunmuyorum cunku başkasının modemi ile de denedim cok bir fark yoktu.

TurkNet'e durumu bildirdim saha ekiplerinin incelediğini ve sorunun altyapı ile alakalı olmadığını soylediler. Bina girişindeki anktastre kutusunda itibaren daire icine kadar butun bağlantı noktalarını kontrol etmem gerektiğini. Bu kontrollerin sağlanması adına bana yerinde destek ekiplerini gonderebileceklerini soylediler. Sizce sıkıntı neden kaynaklı olabilir?

Not: Bazen 3Mbps'lere duşebiliyor bazen de 35Mbps'lara cıkabiliyor cok değişken gun icerisinde hep değişiyor.
Not2: 75Mbps paket kullanıyorum.(Santrale olan uzaklığımdan dolayı en fazla 60 alabileceğimi soylediler.
Not3: İlk fotoğraftaki testi oğlen 12 civarında yaptım, ikinci ise oğlen 4 civarında, ucuncuyu de başka bir gun yapmıştım.
Not4: TurkNet'in kendi sitesinden teknik bilgiler kısmından aldığım ekran goruntusu de 4. fotoğraf.

Dosya Ekleri bunu cozmem lazım.png 16,6 KB · Goruntuleme: 36

Screenshot_1.png 14,9 KB · Goruntuleme: 29

ss.png 11,1 KB · Goruntuleme: 31

Screenshot_2.png 3,3 KB · Goruntuleme: 34