Arkadaşlar merhaba, şu an Turk Telekom'un 16Mbps ADSL bir paketini kullanmaktayım. Taahhut'um 07/11/2020'de sona erecek. ADSL'den VDSL'e gecmek hızımı arttırmak istiyorum bunun icinde internetimi 2 ila 7 gun arası kesileceğini soyluyorlar ve fiyatı da 130-140 kusur bir şey olacakmış. TurkNet'in vaadi ise 85₺'ye taahhutsuz 35Mbps ama şoyle bir durum var benim evimde TurkNet altyapısı aslında yok.
Bana interneti şu an Turk Telekom'da kullanmadığım ama kullanıyormuş gibi gozuktuğum ev telefonu numarası uzerinden verebileceklerini soylediler. Yani TurkNet'e geciş sağlamam icin Turk Telekom'dan taahhudu bozup caymam ve TurkNet'e bu şekilde gecmem gerekiyor aksi takdirde Turk Telekom sozleşmem biter aboneliğim kapanırsa telefon numaramda gider ve altyapı olmadığı icin hizmet alamam. Ailem kandırılmaktan ve internetsiz kalmaktan korkuyor guvenilir mi bilmiyoruz size sormak istedim.
Not: Turk Telekom'u 2 gun once aradığımda eviniz VDSL desteklemiyor bu yuzden 16Mbps'den fazla hız veremiyoruz size diyorlardı. Bugun, sanki dun aramamışım gibi bir daha aradım verebildiklerini oğrendim. Onlarında kafası karışık galiba.
Not2: Turk Telekom'da şu an halihazırda hizmet aldığım şahsi evimde altyapı olmadığından farklı adres gozukuyormuş onlarda bu yuzden ev telefon numarası ile altyapı sorguladığımda altyapı gozukuyor ama acık adres ile sorguladığımda gozukmuyor anlam veremedim ben.
Hangi adres gozukuyor sizde diye sorduğumda soyleyemeyeceklerini soylediler.
TurkNet guvenilir mi?
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TurkNet guvenilir mi?