Doktordan kontrolden geldim herşey normal dedi doktorum guzel gidiyoruz dedi bir sorun yok dedi, karnımın altında yoğun agrım ve yoğun akintim olduğunu belirttiğim halde fitil verdi ve gonderdi eve, o gun doğum kasılmaları yaşadım sancim arttı gece boyu , suyum geldi yoğun kanamam geldi 24. Haftada kaybettim bebeğimi

aslında kalp atışı vardı acile gittiğimde, kendi doktorum geldi muayene etti doğum kanalına girmiş dedi malesef yaşama şansı olmaz dedi daha yarim kiloydu

hamileliğin en başından beri istirahatle gecirdim, kanamalı gecirdim , serklaj olmuştum 14. Haftada , buna rağmen herşey yolundaydı yavrumun hareketlerini de hissediyor ve karnımın ustunden bile goruyordum

nasıl.birden bire boyle.birsey oldu anlamadım sancim.varken artarken doktoruma mesaj atmıştım enfeksiyondan mi yoksa erken mi doğum yapıyorum bu şancı onu mu gosteriyor diye , ki oyle de oldu , cok uzgunum gercekten, allah ım bi mucize vermişti, tekrar geri aldı, yavrum yerine keşke ben olseydim, pskolojim alt ust, devamlı ağlıyorum , Allah kimsenin başına vermesin , gecekten cok zormus , koklayamadigim, bir hevesle.bekledigim , yavrumu goremedim