vasİyetnamemdİr

sevgİlİ kariciĞim, evlatlarim ve akrabalarim!..
Bİr gun, maİl bombasi veya baŞka bİr nedenden oturu
vefat edersem, gercekleŞtİrİlmesİnİ arzuladiĞim hususlar Şunlardir:

1- boĞazdakİ yalimi ve geocİtİes'ten almiŞ olduĞum 20 mb'lİk web alanimi karima birakiyorum.

2- kucukbakkalkoy'dekİ arsalarimi ve 50 e-maİl adresİmİ yavrularima birakiyorum.

3- koydekİ tarlalarimi ve icq lİstemdekİ arkadaŞlarimi babama birakiyorum.

4- İcerenkoy'dekİ daİremİ ve bİlgİsayarimdakİ bookmarkimi amcaoĞlum İlhan'a birakiyorum.

5- odamdakİ kutuphanem İle seskartim ve harddİskİmİ, dayikizi ozlem'e birakiyorum.

6- kadikoy'dekİ arsam İle download etmek İcİn gunlerce uĞraŞtiĞim wallpaper ve java scrİptlerİmİ komŞumuzun kizi esra'ya birakiyorum.

7- monİtorumu kİmseye birakmiyorum benİmle gomun!

8- adult cd'lerİmİ de kİmseye birakmiyorum, onlari da benİmle gomun!

9- gecen ay gelen 60 mİlyon tl'lİk telefon faturami, olene kadar odeyememİŞsem gecİktİrmeden odeyİn; gozum acik gİtmesİn!..

10- oldukten bİrkac gun sonra eĞer sİz kullanmayacaksaniz; zuperonlİne, hortnet, makbanknet, zİkstİrnet, yamukbanknet, cİŞbanknet, vizviznet sinirsiz İnternet aboneleklerİmİ İptal edİn kİ, gereksİz yere kredİ kartimdan para tahsİl edİp durmasinlar.

11- emr-İ hak vakİ olduktan sonra butun gucunuzle gayret ederek, enbİzİrve100'dekİ hİtİmİ arttirin ve benİ zİrveye yerleŞtİrİn. Arttirmazsaniz obur dunyada İkİ elİm yakanizdadir.

12- benİ defnetmenİzden sonra dİĞer tarafta İmkan bulur bulurmaz derhal onlİne olacaĞim ve sİzlerle baĞlanti kurmaya caliŞacaĞim. Bu yuzden gecelerİ icq'da onlİne olun.

13- az oncekİ Şik gercekleŞİrse, benİ arkadaŞ lİstenİze ekleyİn, nankorluk etmeyİn.

14- sevgİlİ kariciĞim, saĞda solda chat yaptiĞini duymayayim, yoksa hortlar gelİrİm.

15- mutemadİyen benİm ruhumu caĞirmayi deneyİn: Ey ruh geldİnse maİl yolla deyİn.

16- gelmİŞsem bİlgİsayari boŞaltin.

17- ben oldukten sonra web sayfasi fİlan alirsaniz bana da lİnk verİn. Bookmarkiniza ekleyİn.

18- gozlerİm yavaŞ yavaŞ kapanmaya baŞladi, cabuk soyleyİn bana Şu ankİ, hİt durumum nedİr?

19- bİraz kenara cekİlİn Şoyle, olmeden once son bİr kez daha chat yapmak İstİyorum

20- aah, oluyorum galİba, cok cabuk bana maİl gelmİŞ mİ, oĞrenİn de bana soyleyİn.... Kut!

....