Gunaydınlar,
Ozellikle tecrubesi bulunan hamile hanım arkadaşlarımdan tecrubesine dayanarak bilgi rica ediyorum ben yaklaşık 3-4 ay once sevgilimden ayrıldım ayrılmadan once Ağustos sonu Eylul başı gibi bir surtunme yoluyla ilişkimiz oldu.Ben polikistik over hastasıyım ve doğum kontrol hapı kullanıyorum(diane35) fakat o surecte bi kullanıp bir bırakıyordum.Adetim başta gecikti tarlusal kullandım sadece kahverengi geldi ve rengi acılmadı.Ardından diğer ay doğum kontrol hapına başladım bittikten 7-8 gun sonra kan geldi ama eskisi gibi cok gelmiyordu yaklaşık o adetim de bi 10-15 gun kadar surdu.Bu surecte gercekten cok yıprandım korkudan yaklaşık bi 10-15 kere eczaneden test alıp yaptım hepsi negatif cıktı.bu hafta goğuslerimde cok buyuk bir acı ve karnımda nabız atıyor gibi bir his var.Adet olmam gerekiyordu hala da olmadım.Gene bir test aldım negatif cıktı.gebelik olsaydı kesinlikle şimdiye cıkardı oyle değil mi? Doktora gitmeye gercekten korkuyorum sağlık bakanlığı bildiride bulunabiliyormuş cunku.Lutfen bana beni rahatlatacak net bilgiler verin yalvarırım