JİM İLE MARY
Jim ile Mary akıl hastanesinde iki hastadır. Bir gun hastanenin yuzme havuzunun etrafında dolaşırken Jim aniden suya atlayıp en dibe batar. Bunu goren Mary hemen ardından atlar ve dibe kadar yuzup Jim'i kurtarır. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranışı hastanede olay olur. Bunu duyan başhekim de Mary'nin artık iyileştiğini duşunup, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. İşlemler yapılır, belgeler cıkartılır, Başhekim ayni gun Mary'nin yanına gider:
-Mary, sana bir iyi bir de kotu haberim var. İyi haberim, yaptığın kahramanca davranıştan oturu anladık ki akli dengen tamamen yerinde ve boylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kotu habere gelince, kurtardığın hasta, Jim, intihar etmiş. Az once odasının banyosunda kendisini asmış bulundu.
- Mary gayet sakin yanıt verir: “O intihar falan etmedi ki. Ben onu astım kurusun diye. “
İKİSİNİDE Mİ ?
Adamın biri birgun felc olan bir arkadaşını ziyaret etmiş. Sohbet sırasında felcli arkadaşı adama:
- "Terliklerim yukarıda kalmış onları bana getirir misin lutfen" diye rica etmiş...
Adam yukarı cıkmış, bir de ne gorsun; felcli arkadaşının afet gibi dipdiri iki kızı var! Hemen pratik zekasını calıştırarak:
- "Babanız beni sizinle yatmam icin gonderdi" demiş... Kızlar:
- "Nasıl olur!! İmkansız!" demişler... Adam:
- "İnanmıyorsanız soralım" demiş ve aşağıya seslenmiş:
- "İKİSİNİ DE Mİİİİİİ!"... Felcli adam bağırmış:
- "İKİSİNİ DE! İKİSİNİ DEEEE!!"
Baktık duşmuyo..
Bir gun temel in babası olmus ve cenazeye almanya dakı abisi gelir..
temel e sorar: babam nasıl oldu?
temel:20. kattan duştu..ordan manavın gunesligine dustu ordan 200 m yukarıya zıpladı..
abi: yaaa demek 200m den dustude oldu..
temel: hayır ordanda kasabın guneslıgıne duştu.. ordan catıya..
abi:ya demek catıdan duştu.. vah vah
temel:yok hayır ordan da elektrik tellerine...
abi: offfff nerde oldu bu o.cocugu soylesene.
temel:baktık duşmuyo biz vurduk..
Yahudi ve Kayserili
Yahudi'nin biri pazara topal esegini satmak icin goturur fakat aliciyi kandirsin diye esegin tirnaginda bir civi cakar.
Esege bir Kayserili musteri cikar.
Kayserili ayaktaki civiyi gorur, "icinden civiyi cikaririm eşek duzelir," diye dusunur.
Parayi verir eşeği alır.
Yahudi ertesi gun sagda solda ovunur:
"Siz Kayserililer acik gozuz diye ovunursunuz, esek anadan dogma sakatti o civiyi ben caktim aliciyi aldattim!"
Duyanlar esegi alan Kayserili'ye kosup anlatirlar.
Kayserili eline dizine vurur:
"Tuh yahu, verdigim para sahte olmasaydi bayagi kaziklanmistim!"
HAPİS CEZASI
Kadın, gece yarısı yanından kaybolan kocasını bulmak icin kalkar. Evde yalnızlık icinde, aşağıdan bir ses duyar. Aşağı iner ve tekrar dinlemeye başlar, ama kocasını bulamaz. Biraz daha aramak icin aşağı depo'ya iner, orda kocasını dizleri ustune cokmuş, duvara donmuş ağladığını gorur... Ve merakla sorar:
- "Kocacığım, neyin var, ne oldu ?"
Kocası:
- "Hatırlıyor musun, Baban bizi beraber yakaladığında bir soru sormuştu, ya evlenirsin ya da 20 yıl hapis cekersin."...
Kadın şaşırarak:
- "Eeee ne oldu ?"
Adam:
- "Bugun hapisten cıkmış olacaktım.."
Adamın biri bir gun millipiyango bileti alır.Gece cekiliş olur sabah kupona buyuk ikramiye vurmuştur.
Sabah kimseye seslenmeden cıkar.Hanımı da ikramiye cıktı bizi bırakıp kactı diye kardeşine haber verir.
Adama oyun oynarlar ve telefon acarlar.
-Enişte koş yetiş ablam hastalandı bir gunluk omru kalmış.
Kocadan gelen cevap.
-Hey guzel Allahım verdikce veriyor verdikce veriyor..
EVET ARKADAŞLAR NASIL BULDUNUZ YORUMLARI,TEŞEKKURLERİ,+REPLERİ BEKLİYORUM
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Sİzİ koparmak İCİn gerİ geldİm gİrmeyen pİŞman olur