31 haftalık hamile zannederken kendimi, bir anda şiddetli kanamayla hastaneye gittim. Ve bebeğimin 28. Haftada kalbi de gelişimi de durmuş olduğunu oğrendim

bu acı tarifsiz.. hic bir sebep yokken hemde. Aksi giden bir şey yoktu gorunuşe gore. Acil sezaryene alındım. Bebek 3 hafta karnimda olu durmuş

hareket ediyor gibi geliyordu. Ama eskisi gibi şiddetli hareketleri yoktu neden hareketlerinde azalma oldu diye şupheleniyordm. Ama buyuduğu icin yeri kısıtlandığıni duşundum hep. Megersem suyun icin de bir oraya bir buyana gidiyormuş yavrum :'((( en son doktora 27 haftalıkken gitmiştim. Şeker yuklemesi yaptı bana. Ondan sonra asırdır derece vucudum da odem oluşmuştu gunlerce gecmemişti. Zaten o gunler icerisinde de bebek karnimda olmuş haberim yokmuş. Sezaryen sırasında anormal hicbir şey gormedi doktorum bebekte. Plesanta , eşi, bebek, bebeğin suyu her şey normaldi dedi. Otopsi isteyebilirsiniz dedi. Ama kabul etmedik. Tecrubesi olanlar benimle paylaşabilir mi kızlar lutfen. Aklıma geldikce gozumun yaşı durmuyor..