"Cok paralar kazandım. Ayı aldım, deve aldım, aslan aldım, daire fiyatına kurkler aldım."
Ahu Tuğba'nın enteresan alışveriş listesine gıpta ediyoruz...
* * *
"Bence Hulya, Kaya Bey'den boşanmak icin gec bile kaldı. Bu durum benim başıma gelse vakit gecirmeden hemen boşanırım. Ama ortada bir cocuk var bu yuzden inşallah barışır ve yeniden evlenirler."
Petek Dincoz ve boşanma-barışma-evlenme şeytan ucgeni...
* * *
"Şimdi gavurcadan Muslumancaya ceviriyorum."
Prof. Dr. Emin Gurses Ceviz Kabuğu programında enteresan bir tercume dunyasına giriyor.
* * *
"Eşimle gurur duyuyorum. Bir başbakan, cumhurbaşkanı karısı gibi hissediyorum kendimi."
Anadolu Ateşi turnesinde eşini yalnız bırakmayan Gulben Ergen...
* * *
- Uzun zamandır mı gitar calıyorsunuz?
- 45 yıl oldu.
Kralice Elizabeth ile Eric Clapton arasında gecen diyalog...
* * *
"Şenay'ın (Akay) her zamanki kaprisleri. Son anda podyuma cıkmamak olmaz. Ben kendisine ne yaptım ki! Yalnızca travestiye benzettim."
Manken Aysu Baceoğlu...
* * *
"Valla ben ırkcı değilim."
Emre Belozoğlu, "Hangi ırkın kadınlarını beğeniyorsunuz?" sorusu uzerine...
* * *
"Hulya Avşar senaryoyu okumuş. Bir kafede buluşmuşuz. Kabul edip etmeyeceği belli değil. Filmin başında da bir kalantorla Leman karakterinin (Hulya Avşar'ın oynadığı) seks sahnesi var. Sevişme diyemem, daha cok bir seks sahnesi! Ağır calışma! Oral seks yapıyorlar.
'Merhaba, merhaba.' Oturduk. 'Kutluğ bey,' dedi 'bu blopjob (blow job'u yani oral seksi kastediyor) mu ne diyorlar. Siz bu blopjob'dan koymuşsunuz. Bu benim bildiğim bir şey değil. Nasıl yapılacağını bilmem. Bunu bana gostereceksiniz, değil mi?' dedi."
İki Genc Kız'ın yonetmeni Kutluğ Ataman'ın Hulya Avşar'la karşılaştığı an...
* * *
"Thanks, siz how are you?"
Başbakan Erdoğan, Tunus'ta İngilizcesini konuşturuyor.
"Artık Nirvana oldum, aşk defterini kapattım."
Serdar Ortac, Nirvana olmuş, biz de Pearl Jam...
* * *
"Ben olsam ikisinin de ayaklarını kırardım. Ayrıca benimleyken başkasının ayağını okşayacak erkek goremiyorum. Turkiye'nin en guzel ayakları olan sanatcısıyım."
Karşısında oturan kadının ayaklarını okşayan Beckham'la ilgili duşuncelerini dile getiren Seren Serengil'e ayaklarıyla mutluluklar diliyoruz.
* * *
"Sanatcı arkadaşlarımız gercekten bazıları konuşmak bilmiyorlar."
İzzet Yıldızhan'ın dilinden bal damlıyor. Bu arada biz de yazmak bilmiyoruz.
* * *
"Misafire saygılıyımdır. Hemen iceri davet ettim, grup seksi yarım bıraktım."
16 yıldır grup seks organizatorluğu yapan Z.Ş., seans sırasında ziyarete gelenleri Turk misafirperverliğinden mahrum bırakmıyor.
* * *
"Gygax yerde numaradan yatıyor ama birazdan maymun gibi koşacak, tazı gibi koşacak, kopek gibi koşacak. Hayır iki 'p'yle soyluyorum koppek gibi koşacak!"
Spiker Umit Aktan radyoda Turkiye-İsvicre macını anlatıyor. Peki eşşşek (uc 'ş' ile), desek?
* * *
"Michael Jackson... Yoksul, siyahi bir erkek cocuğu olarak doğdu, zengin beyaz bir kadın olarak olecek..."
Sabah yazarı Mansur Forutan...
* * *
"Allah onları gamzeleriyle birlikte mutlu etsin."
İclal Aydın'ın eski eşi Kemal Başbuğ...
* * *
"Picasso'yu tabii ki tanıyorum. Yurtdışında birkac yerde karşılaşmış olabiliriz."
Manken Nilay Dorsa...
* * *
"Altı haftadır birlikteyiz. Ne opuşme, ne sevişme... Daha elini bile tutamadım. Onume bu kağıdı (bekaret raporu) koydu. 'Doktordan aldım bu raporu' dedi. Aslında 'Guven bana,' demek istiyordu. Ben de ileride ihtiyac olur diye bir fotokopisini aldım."
Şebnem Schaffer'in sevgilisi İlhan Doğan'a belki vize başvurusunda filan lazım olur bu rapor, iyi olmuş fotokopisini cektirdiği...
Alıntı : HaberTurk