PİPİ
Koyun birinde aga oglunu evlendirmeye karar verir. Ama Oglunu bir turlu ikna edemez.
Babasinin israrlari karsisinda geri adim atmak zorunda kalan genc sartli olarak evlenmeye razi olur. Şarti sudur;
Evlenecegi kizla once kendisi gorusecek namus yonunden ikna olursa evlenecektir. Her gittigi kiza fermuarini acar ve "Bu nedir?" diye sorar.
Kizlar da ***** der. Her defasinda ayni cevabi alan genc evlenmeye razi olmaz. En son gittigi kiza da ayni soruyu sordugunda "pipi" cevabini alinca bu kizin hic boyle bir sey gormedigini ve namuslu oldugunu dusunerek onunla evlenir ve yilda bir defa ayni soruyu tekrar sorar ve hep ayni cevabi alir. Aradan yillar gecer ve bir gun dayanamayip ayni soruyu tekrar sorar.
Yine ayni cevabi alinca dayanamaz ve bagirarak bunun pipi olmadigini ***** oldugunu soyler.
Kiz hemen cevabi yapistirir.
-"SEN ***** GORMEMISSIN.***** DEDİĞİN MUHTAR'IN OGLUNUNKİ GIBI OLUR!.."
DELİKLER ACILIYOR
Bir Turk, Japon arkadasinin daveti uzerine Japonya'ya gidiyor.Bir kac gun gezdikten sonra arkadasi onu calistigi fabrikaya goturuyor
Teknoloji muazzam.
-"Bak" diyor Japon :
-"Burada robot yapiyoruz. Su robotlar ogle yemegini hazirlar ve getirir. Sunlar bebek bakar. Sunlar araba bile kullanir."
Bizim Turk vatandasi hayretler icinde kalir.
Dolastikca gozleri faltasi gibi acilir.
Japonya'dan ayrilirken arkadasi Turkiye'ye mutlaka gelmek ve teknolojisini gormek istedigini soyler.Ve o gun gelir. Fakat bizim Turk nereyi gezdirecegini bir turlu bilemez.
Dusunur ne gostermeli de altinda kalmamali Japonya'da gorduklerinin. Aklina hamam gelir. Japon ne anlar Turk hamamindan. Alir gotur.
Japon'a ilginc gelir.
-"Ne oluyor burada?"
-"Biz burada insan yapiyoruz"
-"Sahi mi ?" der Japon.
Bir odanin kapisini acarlar. Iceride bir tellak adamin kolunu ovmaktadir.
-"Bak," der bizimki, "burada kollar monte ediliyor."
Bir baska odada bacak ovulmaktadir.
-"Burada da bacaklar takiliyor".
Japon bu sefer hayrette. Diger odanin kapisini acarlar.Iceride bir kadinin ustunde bir erkek, is ustunde. Japon sorar:
-"Peki burada ne oluyor?"
-"Burada montaj bitmis, delikler aciliyor."
Bal
Birgun bir adam ormanda kaybolur gece karanliginda bir kilise gorur ve geceyi burada gecirmek ister, kapiyi calar basrahip kapiyi acar,basrahibe tanri misafiri oldugunu yolunu kaybettigini bir gece kalip gidecegini anlatir.
Rahipte kabul eder tabi ki gece herkes uyumaya cekilir,fakat adamin gece yarisi tuvalete gitme ihtiyaci dogar ve tuvaleti
aramaya koyulur. Once bir kapiyi acar bakar ki guzel bir kadin geceligiyle ortada dolasiyor sasirir..Sonra baska bir kapiyi acar burada da rahipler yerde daire biciminde oturmus hepsinin aleti meydanda ortada da bir sinek ucuyor buna da cok sasirir;
Adam sonra bir kapi daha acar ve adam birde ne gorsun bir rahip aletinden tavana asilmis saskinligi bir kat daha artan adam
sonunda ihtiyacini giderip yatar. Sabah olunca butun bu gorduklerini basrahibe anlatir ve sebebini sorar.. Rahip de anlatmaya baslar:
-"O gordugun guzel kadin var ya iste o bizim ihtiyacimizi karsilar,o ortada ucan sinekte hangimizin aletine konarsa o gece kadinla o beraber olur"
Adam sorar :
-"Peki o aletinden tavana asilan rahip neyin nesidir ?"
Basrahip hemen cevap verir:
-"O var ya o, ****** cocugu, aletine bal suruyormus meger!"
SAĞIR VE DİLSİZ
Adamin birisi ev ariyormus. Bir emlakcidan bir evin anahtarini almis ve eve bakmaya gitmis.
Evi cok begenmis. Tam cikacakken evin penceresinden karsi evi gormus. Bir de ne gorsun, bir adam ve bir kadin cirilciplaklar.
Kadin elleriyle goguslerini oksuyor, adamda sikine bir sut sisesi takmis, bir elinde de semsiye oyle duruyor. Adam dehset icinde evden cikip emlakciya gelir. Evi, biraz once gorduklerinden dolayi tutamayacagini soyler.
Gorduklerini bir bir emlakciya anlatir.
Emlakci gayet sakin bir sekilde;
-"Haa!, Onlardan mi bahsediyorsun. Onlar sagir ve dilsiz. Kadin elleriyle goguslerini oksayarak,
-Goguslerimde sut kalmadi, git cocuga sut al, diyor.
adam da -Disarida yagmur yagiyor, sikerim sutunu,diyor..."
BARİ BOŞAL DA...
Evli bir kadınla sevgilisi, birgun sevişiyorlarmış. Kadın, cok azgın olduğundan sevgilisine donup "Benimle kocamın yanında sevibilir misin?" diye sormuŞ. Adam da o anda cevap verememiş ve "Sana, yarın cevabını vereceğim" demiş. Ertesi gun olmuş, adam sevgilisini aramış ve "Şimdi kocanı al, sahile in, denize gir ve yengec kactı diye bağır. Ben senin yanına geleceğim" demiş. Kadın soyleneni yapmış ve kocası denize girip karısını sahile cıkarmış. O sırada da sevgilisi "Ben doktorum, sorun nedir beyefendi, yardımcı olayım" demiş. Adam, "Yengec kactı, Doktor Bey, ne yapabiliriz" deyince doktor "Cok kolay, ilişkiye gireceksiniz" der. Adam, "Riski var mı?" diye sorar. O da, "Tabi ki var, ucundan biraz gider." der. Adam, duşunur ve "Doktor Bey, o zaman sen yap" der... Onlar yapmaya başlarlar. Bir, iki, uc derken, adam, "Ya kardeşim! Cıkmıyor mu? Madem cıkmayacak, bari boşal da boğularak olsun" der...
Halim Yok
Plajin bol adaleli yakisiklisi, bir sabah dustan cikmis hayran hayran kendisini seyrederken bir bakmiski, tum vucudu gunes yanigi. Yalniz orasi sut beyazi Icine sinmemis. Onuda yakacak.
Dogru plaja itmis ,gunes dogarken soyunmus tamamen kendini kuma gommus. Heryer kumun altinda Orasi disarda.. İki ihtiyar hanimefendi , sabah yuruyusune cikmislar erkenden Ellerinde baston Birden kumdan disari cikmis seyi gormusler Biri etrafinda dolasmis. Bastonu ile orasina burasina dokunmus. Sonrada arkadasina donmus..
'Dunyanin adaleti yok' demis
'Nasil Yani' demis oteki
'Nasil Olacak' demis yasli kadin Bak simdi bu nesne varya bu nesne:
10 yasimdayken merak ettim
20 yasimda tanistim.
30 yasimda hoslanmaya basladim.
40 yasimda pesine dustum.
50 yasimda satin alir oldum.
60 yasimda bulmak icin adaklar adadim
70 yasimda unuttum...
Ve bastonu ile dokunarak bir daha isaret etmis
-"Simdi 80 yasindayim, bu allahin belasi sey kumda bile yetismeye baslamis ama benim egilip dokunacak halim bile yok".
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- İddaa Edİyorum Daha Komİk Fikralar GOrmedİnİz +16