Nekroza uğramış miyomla gebelik
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Nekroza uğramış miyomla gebelik
-
28-09-2022, 06:39:22Arkadaşlar, yaşamış olduğum sıkıntılar hem foruma uye olup hem bu konuyu acmama vesile oldu. 17 haftalık hamileyim. gebelik oncesi 3,5 cm olan iki miyomum suan 11 cm. bir hafta onceye kadar hersey yolunda giderken birden uzerime bir kabus coktu. Katlanilmaz ağrılar, sancılar ile hastaneye yattim. Doktorum gecmezse buyuk ihtimal miyomlarin dejenere olduğunu (nekroz), bu agrilarin dusuge sebep olacagini miyomlari alacağını ancak bebek icin bunun cok riskli olduğunu acikladi. uc gun aldigim serum, agri kesiciler ve duşuk onleyici ilaclar neticesinde agrilarim biraz azaldi eve cıktım. ancak evde de dayanilmaz acilar cekiyorum. Agrim basladigi gune dek cok yogun tempoda calisiyordum ne yapacağımı bilmiyorum. biraz arastiriyorum ancak miyomu olan ve sıkıntı yasamayan arkadaslar cogunlukta. lutfen benimle ayni durumu yaşayan oldu ise hikayesini paylassin. Bebeğimi kaybetme korkusu bir yandan ağrılar bir yandan dayanamiyorum. daha yolun cok basindayim bu yolculugu tamamlayabilecek miyim bilemiyorum. lutfen benzer hikayesi olan arkadaslar yardim etsin...