deri ortuler runner masa ortusu deri sehpa ortuleri ranır modelleri ranır modelleri
Masa Ortusu aksesuarları şık bir masanın vazgecilmezleridir. Aşağıdaki şekilde sıralanırlar.
Masa Kapağı: Masa Kenarında 33 santim sarkan Masa Ortusunun ustune genelde 15 santim sarkıtılarak zıt bir renk kullanılarak konulur. Evler icin gerekli olmayıp restaurantlar icin vazgecilmezdirler. Runner: Masa Kapağının yerine kullanılabilir. Pek fazla fonksiyonel olmayıp daha cok şıklık ve mekanın konseptine uygunluk acısından tercih edilirler. 40 ve 50 santim genişlikte uygulanırlar. Ucları ucgen veya duz bir şekilde bitirilir. Dezavantajları masaya dokulen yemeklerin hem masa ortusune hemde runner'a bulaşması neticesinde iki tane yıkama işi cıkarmalarıdır. Kumaşın dışında suni deri modellerde kullanılabilir. Pecete: Masanın vazgecilmez susudur. Değişik katlama şekilleri ile ortamınıza has bir goruntu oluşturabilirsiniz. Ağız kurulama icin tercih edilmeyip genelde dizlere serilerek dokulen yemeklerden giysileri korumak icin kullanılırlar
Masa Ortuleri İcin Aksesuarlar
Dikiş, Nakış0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Dikiş, Nakış
- Masa Ortuleri İcin Aksesuarlar