Oncelikle hepsini okursanız cok sevinirm.tamamen kendi yazım,hikayemdir.
Emeğe saygı gosterip sadece yorum yazmanız benim icin yeterlidir.
Arkadaşlar ARife gunu şu anda saat 11.Kucukluğumden beri hep bayram gununu şafak sayar gibi sayardım.Ama bayram gunu geldiğinde hic o heyecanımın odulunu alamazdım.Nedenmi???
Cunku...
Her zamanki gibi ev ahalisi gec kalkar ben erken ve kendimi yalnız hissederim.
O kadar yalnız hissederdimki Caminin imamının namaza giderken damsız ALmIYORUZ ARKADAşım Diceğini duşunurdm.
Namaz biterdi.İcmde ulan caldılarmı acaba bizm ayakkabıları die bi duşnce oluşrdu.Belki ayakkabı calnmazdı.Ama o kdar kundurann arasnda benmkini nasl bulabilrdmki...Şu ana kadar 3 kere calndı ayakkabılarım ve artık bayram namazına terlikle gidiyorum.
Namazdan sonra eve giderdim.Ben takım taklavat giyinmişim kuşanmışım.Bizmkiler pijamalarla hala icim berbat olurdu.kendimi ingiliz asilzadesi onları ise kapıya para almaya gelen cingen cocklar sanardm.
Her neyse herkes giyinirdi ziyaretler başlardı.Kurban kesilir yawaş yawaş yemek hazırlanrdı.TEk konuşulan muhabbet şuydu ki...
-Eee Okul nasıl Cocuuum?
-SAoln Efenim.İi Gidiyor.
27 saniye sonra...
-Eee cocuum Okul nasl?
-Saol iyi
18 saniye sonra
-Cocuum Okl nasl gidiyor?
-Bi S*ktr Gt Teyze...
Bayram cocuklara bayram.
Nerde Eski bayramlar. v.s v.s Cumleler duyabilrsiniz
Kafa sallamanız en hayrlısı olr sizn icin.
DAha cok war ancak cok yaznca... Cok uzndu okyamadm tipi yormlar geliyor.Emeğime yazık oluyor.beğenilirse dewam ederizz...
YOrmları unutmayınız...
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Arife Gunu Bayram Heyecanı,Namazı, Sohbeti!(Bugun Bayram Hadi Kalkın Lan Cocuklar):)