1. Yeni şeylere hayır
Erkekler, acık fikirli, yenilikci kızları severler. Sen hicbir şekilde bu şekilde davranma. "Şuraya gidelim mi" deyince "yok", "bunu yapalım mı" deyince "olmaz" de ve onu sinirlendirmeye başla.
2. Durmadan ex aşkından bahset
Surekli eski sevgilini anlat, anlat, anlat. İster kotu anlat, ister iyi anlat, ama mutlaka anlat.
3. Cimrilik yap
Onu en pahalı restoranlara gotur ve hicbir şey odeme. Elini cebine bile sokma. Bi' de "Cebimde akrep var benim" diye espri yap, bak nasıl sinir olacak.
4. Buluşmaya kalabalık git
Onunla buluşacaksınız. Bu sefer topla 3-5 arkadaşını, onları da gotur. tabi arkadaşlarını seviyor ve onlara her zaman iyi davranıyorsa bu onerimizi dikkate alma. O zaman sen de erkek arkadaşlarını yanına al ve git. Artık buna uyuz olacaktır kesin.
5. Başkası ol
Kendin gibi olmamaya calış. Orneğin şımarık, ne dediğini bilmeyen bir kız gibi davran. Cocuk taklidi filan yap hatta.
6. İstemediklerini yap
Senden istemediği şeyleri yap. "Akşam eve gec gitme" mi diyor, gec git; "o cocukla konuşma" mı diyor, konuş; "beni 3'te ara" mı diyor, arama.
7. Ona yapış
Kızlar severler, ama erkekler 7/24 beraber olmayı, yapışık ikiz muhabbetinden pek hoşlanmazlar. Onun senden soğuması icin surekli aramalı, her gun buluşmak istemelisin. Yapış ona.
8. Kapris yap
Surat as! Hem de durduk yere yap bunu. Gun boyunca da devam ettir. Gulmek ayrılana kadar yok

9. Şikayet et
Gittiğiniz yerlerde, tezgahtarlara, garsonlara kotu davran. Ozellikle de kızlara. Her şeye bir bahane bul. Yemekleri geri gonder, şikayet et, beğenme. Sinir olacak, sinir.
10. Arkadaşlarına laf soyle
Arkadaşlarına karşı kaba ol, onlar hakkında kotu konuş. Onları beğenmediğini her fırsatta belli et. Onlarla buluşunca da uyuz ol. Aklı sen de kalacak ve arayacaktır. Arayınca laf sok. "Canım" derse, 'bana canım deme" de. Telefonu da yuzune kapat.
11. Kapıda paspas ol
Buluşunca butun kararları ona bırak. "Sen nasıl istersen", "sen bilirsin" filan de. Etliye sutluye karışma.
12. Ona inanma
Psikolojik sorunların varmış gibi davran. "Ne kadar guzel gozlerin var", "cok şirinsin" gibi iltifatlara asla inanma. "Yalan soyleme", "sen bunları boşuna soylemezsin, başka biri mi var hayatında yoksa" de. Yok yere kıskanclık cıkar. Bakmadığı halde, "neden gozun hep başkalarında" diye sor.
13. Erkeksi konuş
Argo ve kufurlu kelimeler kullan. Erkekler, kendileri ne kadar ederlerse etsinler, kız arkadaşlarının boyle konuşmalarını istemezler.
14. Değiştirmeye calış
İşte buna katlanamazlar. Onu değiştirmeye calış, bak nasıl da delirecek. Surekli başkalarıyla karşılaştır. Orneğin en yakın arkadaşları ya da arkadaşlarının sevgilileriyle. Eğer hala seni terk etmiyorsa biraz daha bastır

15. Kendini kotule
Saclarından, kaşından, gozunden, kilondan, boyundan surekli şikayet et. Başka erkeklerin seni beğenmediğinden filan bahset. Neden okulun ilgi cekici kızları gibi olmadığından dert yan. Bir sure sonra, o da senin korkunc ve sevilmeyecek bir kız olduğuna inanacak.
16. Korkunc gorun
Saclarını deli kızlar gibi enteresan bir şekilde topla. Super rukuş kıyafetler giyin. Bir yorumda bulunursa, "ben boyle cok seviyorum" de. Kesinlikle yeni tarzını değiştirme.
17. Kotu kok
En sevmediği kokuyu biliyorsan onu, bilmiyorsan da erkeklerin en sevmediği kokuyu bul ve onunla buluşacağın zaman bol bol surun. Yanında bile durmak istemeyecek, inan.
18. Bakımsız gez
Tırnağında yer yer cıkmış ojeler, lekeli bir kazak ve yağlı saclarla buluşmaya git
Bu kadarına artı dayanamayacaktır.19. Başkalarıyla flort et Bu son carelerden biri. Fazla tercih
edilmemesinden yana olsak da, cok ısrarcı sevgililere karşı kullanılabilir.
20. Kararını ver
Butun bu yaptıklarına karşın hala seni bırakmıyorsa, bu cocuk seni seviyor demektir. Bir kez daha duşun. Eğer kararın kesinse, onu da yorma, kendini de. Acık acık ona durumu anlat.