1.
Zamanın birinde iki sewqili warmış.. gel zaman qit zaman oqlan askere qider.. oqlan askerdeyken kız başkasına aşık olur we onda olan resmini qondermesi icin ona bi mektup yazar.. oqlan okur we kızdan intikam almaya karar werir.. koquştaki tum askerlerden kız resimleri alır zarfa koyar kıza qonderir we şole yazar 'sen hanqisiydin cıkaramadm resmini al diqerlerini qeri yolla'....

2.
Birgun ark larla fıkra anlatıoz birbirimize bi ark anlatmıstı bunu.

ßirgun 1 dev 7 cucleri yakalar ve prenses derki onlara elleme bana ne yaparsan yap der.Devde derki yalarsan onlara ellemem.
dev1 . cuceyi azına atar ve prenses itiraz eder hani onları yemicektin.. Devde derki boşver yalamaya devm et sen.2. yi azına atar dev.prenses gene itiraz eder.hani ellemicektin onlara.Dev derki boşver yalamaya devam et der.Dev 3.yu azına atar dev gene prenses itiraz eder dev der boşver yalamaya devam et.Neyse bu 4.5.7.10 olur devam eder.
Bende dedim Arkadasa hani bu cuceler 7 taneydi oda dedi boşver yalamaya devam etsen dedi

3.

Bu biraz kufurlu olsada gulmeniz icin yazcam

Birgun Ecevitle Bush toplantılar
Bush derki:Sana 3 soru sorcam bilirsen Amerika senin 1.4 Tekerli aracın adı nedir?
Ecevit derki:Arabadır.
Bush derki:Araba oldugunu bildin ama Mercedes olsugunu bilemedin.2.yi soram der.2 tekerli motorlu aracın adı nedir?
Ecevit derki:Motorsiklet.
Bush derki:Motorsiklet oldugunu bildin ama Kavazaki oldugunu bilemedin.3. yu soram der. 2 tekerli motorsuz aracın adı nedir ?
Ecevit derki:Bisiklet
Bush derki:Bİsiklet oldugunu bildin ama Umit bisiklet oldugunu bilemedin. zaa D:

Ecevit derki:Sana bi soru sorcam bilirsen Turkiye senin ok ?
Bush derki:Sor tamam.
Ecevit derki:Kadınlar nerden .ikilir ?
Bush derki:.mından
Ecevit derki:.m oldugunu bildin ama ananın .mı oldugunu bilemedin

3.
bir elma yolda elmalı şekere rastlar selamlaştıktan sonra elma elmalı şekere 'ustundekini nerden aldın?' deyince elmalı şeker havalı bi şekilde 'vakkodan aldm' der elmada 'belli oluyo qotundeki kazıktan' der...
(arkadaşlar vakko bi marka bilmeyen warsaa..)

4.
Temel ve Dursun bir banka soymaya karar verirler.Ertesi gun bankaya girip kasayı boşalttıktan sonra kacmaya başlarlar.Ama arkalarından guvenlik gorevlisi bağırır;"Kacma lan .r.spu cocuğu"Temel durur ve derki derki "Dursun sen kac beni tanıdı"

5.
Delinin biri hastanenin bahcesinde el arabasını ters cevirmiş ve surmeye uğraşıyormuş.Bunu goren doktor:
- Oyle surulmez, duzeltsene arabayı.
Deli hemen cevap verir:
- Gecen gun senin dediğin gibi surdum akşama kadar kum taşıttırdılar, enayimiyim ben!

Beyler ßegendiyseniz r3p esirgemeyiniz pls