Acil yardım lutfen
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Acil yardım lutfen
-
28-09-2022, 03:22:06Arkadaşlar benim hikayem şoyle adetimi bir hafta gunum gecti idrar tahlilinde silik cizgi ile oğrenmiştim bir hafta hersey normaldi bir anda yoğun kanamam oldu buyuk kan pıhtıları da dahil kanamam başladığı gun kan verdim beta hcg 20 cıktı kimyasal gebeliktir diye duşundum bir hafta sonra sofırlandı mı oğrenmek icin kan vermeye gittim tahlil sonucu 291 oıktı şok oldum tabi sevindim de bir hafta da guzel değer yukselmiş sonra aradan yine bir hafta gecti bu bir hafta boyunca surekli kasık ağrım kahverengi ufak ufak akıntılarım oldu. Tam 7 haftalık oldu yani artık gorunur duşuncesi ile direk doktora gittim alttan da baktı ama keseyi goremedi kan tahlili istedi sonuc yarın sabah cıkacak değer cok yavaş yğkselmiş olabilir mi değer duşuşe gectiyse kanamayla beraber duşuk olması gerekmez mi daha once kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum olumsuz konuştu bu duruma şaşırdı da biraz hersey yarın cıkacak olan tahlilde belli olacak şunu sormak istiyorum 7 haftalık keseyi hala goremeyen var mı ve ya değer az yğkselmişse bile hala hamileliğin devam etme olasılığı var mı başına boyle bir durum gelen var mı şimdiden cok teşekkur ederim.