Gebeliğim erken oğrendim adetten onceydi doğal olarak değer duşuk cıktı. Hatta doktor duşuk yaptığımı soyledi. Ardından beta hcg testleri vermeye devam ettim değerim 1 hafta da 10 dan 2000 e geldi. 4 hafta 3 gunluk olmuştu. Vajinal olarak kese gorunur dediler, istemedim. İki gun sonra karından gorulebilecek değerleri olacağını soylediler. Eve geldim. Akşam kuyruk sokumuma bir ağrı girdi ve 3-5 damla kanama geldi. Hemen gittik acil kadın doğum doktoruna, vajinal baktı. Rahimde pıhtılı bir kanama alanı var dedi. Kese gorulmuyor dedi. Sonra iki gun sonra kan ver diye gonderdi. Kanamam olmadı ondan sonra. Ama birden değerim 500 oldu iki gun sonra..

Ve 500 de kese gorulmedi diye dış gebelik olabilir muhtemelen diyor. Boyle birşey mumkun mu ya.. Ne kolay dış gebelik diyorlar oyle.. Değerlerim de asla bir artma bir azalma yada dengesiz artış olmadı. Hep duzenliydi artışlarım. Değer 500 e inince kese gorulmemesi normal değil mi?? Ya o gun rahim icinde pıhtılı bir kanama olmuş denildiğinde kese bozulmuş olamaz mı?