BULENT ERSOY BİM'İ SATIN ALDI!

Ucuz satışları ve adi Le Cola'larıyla unlenen BİM'den kar etmek isteyen BE, BİM'i satın aldı.

BİM'CİLERİN İCİ RAHAT OLSUN, LE COLA VE PARTY PRINGLES SATIŞI DEVAM EDECEK!

BE ilk kez BİM hakkında konuştu. "Ben şahsen hicbir vatandaaş ve BİM'cinin zarar gormesini istemem. Beş para etmez Le Cola'ların kutusu 25 kuruşa duşecek! Party Pringles'ler 1 LİRA olacak. BE iktidarı sizi ve BİM'ci fan vatandaşlarımı hoş tutacak!"

BE: "BİM'DE COCA COLA, DORITOS, LAY'S GİBİ URUNLER KAPIDA"

BİM'in duşuk kalitesinden rahatsız olan BE, bir devrime hazırlanıyor. BİM'de artık yepyeni ve kaliteli urunleri ucuz fiyatlara satıp rakip tanımayacak BE, 7 saat buzlukta donmayan Le Cola'ların tarihe karışacağını soyledi. "BİM'de artık insanlarımız uyduruk urunlere mahkum değil. Artık Coca Cola, Doritos, Lay's gibi urunler diğer marketlerin %25 ucuz fiyatından satılacak."

BE: "LUTFEN ŞOHRETOĞLU VE DAĞHAN SUCUKLARINI YEMEYİN, KOPEĞİM BİLE YEMİYOR"

BİM'in OLDUKCA KALİTESİZ Şohretoğlu ve Dağhan sucuklarını BE yasakladı. Artık daha kaliteli markaların ucuza olacağını soyleyen BE, "Halkımızın zehirlenmesine dayanamam yavrum. Herkes ucuza kaliteyi bulacak. Yeni HOTDOG'lar kapıda."

BE'NİN HOTDOG'LARI GERCEKTEN "HOT DOG"'MUŞ!

BE, ben kaliteyi BİM'e getireceğim derken getirtdiği HOTDOG'lar KOPEK ETİ cıktı. Bunun uzerine BE, "Yavrum adı ustunde HOT DOG, hic danadan, tavuktan yapılır mı? Sacmalamayın Allah aşkına." dedi.

BE NE YAPMAYA CALIŞIYOR? LE COLA İLE ANLAŞIP COK KUCUK BİR FARKLA LE COLA'LARIN ETİKETİNE COCA COLA YAZIP HALKI KAZIKLAYAN BE BAKALIM NE DEDİ?

BE, yakında BİM'lerde Coca Cola olacağını soylemişti. Ancak, Le Cola şirketi, "Biz bu kadar şrfsizliğe dayanamayız. Gercek budur." diye başlıktaki gerceği acıkladı. Bunları duyan BE, "Bu .bneler ne yapıyor? Ben de Coca Cola'cıları onlar sandım vay şrfsizler" diyerek ağzını bozdu.

BE'NİN OYUNLARI SU USTUNE CIKTI! TERBİYESİZ BE!

Oyunlarla halkı kazıklamaya calışan BE BİM'i eski yoneticisine tekrar kazık bir fiyata sattı. Fakat halkın guveni sarsıldı. İlk kez konuşan BE "Bana kazık sokan sokana, ben ne yapayım? Bir kez de biz sokalım dedik. Hadi s.tirin gidin lan ne geldiyse başıma sizin yuzunuzden geldi şrfsizler." dedi.