Biz 6 aylık evliyiz ve İki ay once bebek sahibi olmayı duşunduk ilk ay regliden once gebelik testi yapmıştım cok cok silik bir cizgi gormuştum reglden bir gun once farklı bi kanamam oldu sonraki gun regle dondu kimyasal gebelik olarak duşunduk burada bana yardımcı olan arkadaşların yorumu ben pek bilmiyorum. Eşim hissetti demek ki sperm testi yaptırmak istedi ve yaptırdık. Morfoloji %2 hareketsizlik %70 kusur sperm sayısı 14 kusur milyondu. Doktor eşime tup bebek demiyorum hemen normal olmaz da demiyorum, deneyin erken gelmeniz iyi olmuş demiş evicap e vitamini kullanmasını soylemiş. Biz sonucu duyunca şok olduk. Hemen araştırmalar yaptık buradaki bir cok kişiden bilgi oğrendim sağ olsunlar. Eşim hergun saracoğlunun keciboynuzu kurunu icti nohut yemeği iyi geliyormuş onu yaptım. Donmuş yağ iceren besinlerden fazla tuketmedi. 15 gun boyunca boyle surdu. Ovulasyon takibi yaptım ve yumurtamın catladığı gun değerlendirdik.sonraki ve sonraki gunu de. Beraberlikten yarım saat once cok koyu bir Turk kahvesi bitter cikolata ve kabak cekirdeği yedi. Değerlendirirken bel altına yastık koydum ve iki saat yataktan kalkmadım, kendimi sıcak tuttum spermler sıcak ortamda yaşarmış cunku. Yumurtlamadan 13 gun sonra icimden geldi erken gebelik testi yaptım ikinci cizgi hemen cıktı inanamadım tekrar yaptım, sonraki sabah kalkıp hem kaset hem de erken gebelik testi yaptım. İkisinde de pozitif hemen kan verdim regle iki gun kalaydı 82,56 cıktı ve ben hala şoktaydım inanamadım. İlk gorduğumde sevinememiştim tutmamıştır belki diye. İki gun sonrasında tekrar test verdim 300 du beta. Doktor ultrasonda henuz gorunmuyor kese haftaya gorunur ama şurada oluşuyor sanki diye fotoğrafını gosterdi. Sonuc olarak moral yuksekliği cok onemli biz hic olmayacağını duşunmedik. Olacağı varsa oluyor zaten ama şunu da soylemek lazım olmayacak ihtimali bile gercekten yıpratıcı. Bunları erkenden yazıyorum Allah ’ın izni ile sağlıklı bir şekilde gebeliğim ilerler. Şuan yazma sebebim belki birilerine yardımcı olabilirim umut verebilirim. Cunku bu kısacık surede vakit gecmiyor.Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin.