Instagram'da gezinirken bir reklam gordum. Tıkladım Google Play acıldı. Yukle'ye tıkladım ve uygulama yuklendi. Yalnız dikkatinizi cekmek isterim uygulama ucretsiz uygulama kategorisinde ve program yukle ekranını dort beş kere aşağı kaydırmadan uygulamanın puanını goremiyorsunuz.
Ben de uygulamanın puanını gormeden, merak da etmedim acıkcası ve uygulamayı yukledim. Uygulamayı actım. Uc secenek var 179 lira ver abone ol. 2. secenek uc gun kullan (altta kucuk puntolarla devamında ayda 49 lira (rakamdan emin değilim) kredi kartından cekilsin benzeri bir yontem ve bir de reddetme yontemi.
Goole Play'e bir şey soylemek istiyorum. Ben dikkat etmesem, o kucuk yazıyı okumasam, uc gun ucretsiz kullanayım deyip tıklasam, bir ay sonra kredi kartımda bir 49 lira odeme goreceğim. Uygulamayı direkt telefonumdan kaldırdım.
Bir de uygulamanın puanını gorunce fark ettim ki puanı sadece 2.0. Cop bir uygulama yapıp ki buna uygulama bile denmez, bu kadar duşuk puanı olan bir uygulama nasıl ucret alacak bir yontemi uygulamanın icine gomebiliyor? Uc gun kullanabiliyor olmak ki devamında ucret alacak olması o uygulamanın ucretsiz kategorisinde yayınlanması icin nasıl yeterli olabiliyor? Kullanıcı yorumlarında fark ettiğim bir sorun daha var. Program reklamda gosterdiklerini yapamıyormuş. Bu uygulama reklam verip kendini satıyor ve kazancı ile de reklam verebiliyor ama olan kandırılan son kullanıcıya oluyor. Google Play sen once kullanıcılarını koru. Kullanıcılarını koruyacak yontemler geliştir. Sahtekarlık peşinde koşan uc beş kişinin işlerini kolaylaştırma.
Google Play'in sahtekarların işini cok kolaylaştıracak odeme yontemleri
Mobil Uygulamalar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Uygulamalar
- Google Play'in sahtekarların işini cok kolaylaştıracak odeme yontemleri