1
Minik
yaramaz, boynuna bi ip gecirdigi olu
kurbagayi
cekistire
cekistire
yolda gidiyormus.. Derken bir
randevuevinin
kapisina
gelmis, tak
tak kapiyi
vurmus, kapiyi sisko cirkin bi kadin acmis...
Cocuk avazi
ciktigi kadar bagirmis: BURDAKI
KIZLARDAN
BIRINI
ISTIYORUM...!! PARAM VAR, VE ISTEDIGIMI
YAPANA
KADAR BURDAN
GITMIYCEM..!!"
Kadin
sasirmis ama para paradir demis, minik
yaramazi
iceri almis...
Cocuk ordaki
fistiklara bakmis, sonra kadina
sormus:
"Burada bir
Amber varmis, ONU ISTIYORUM...!!!" Kadin bunun
uzerine "ama olmaz ki..."
demis, "bak cocuk, bence sen..."
Cocuk onu
dinlemeden avaz avaz bagirmaya baslamis;
AMBER'I ISTIYORUM AMBERİ ISTIYORUM...!!! PARASI NEYSE VERICEM...!!!"
Kadin hala
saskin halde, "Iyi tamam yukari cik
sagdaki
ilk odaya
git,bekle.."
demis...
sonra kadın
Amber'i odaya gonde rmis... 10 dakika
sonra
cocuk
merdivenlerden yine kurbagasini surukleye
surukleye inmis... Kadina para
vermis,
tam
cikicakken kadin en sonunda dayanamamis
seslenmis:
"Lafimi
dinlemedin cocuk, niye ille de onu istedin
ki?
O kizda hastalik
vardi..."
Cocuk cevap
vermis: "Onda hastalik oldugunu
biliyorum,
o yuzden onu
istedim...Cunku bu aksam annemle babam disarda
yemege gidicekler, ben de
evde dadimla oturucam... Onlar gittikten sonra
dadim benle seks yapmak
istiycek
cunku kucuk cocuklardan hoslaniyo...
Boylece
burda
kaptigim hastaligi ona gecirmis olucam...
Annemle babam eve dondukleri
zaman, babam dadimi evine goturucek... Orda da
tabi ki her gece yaptigi
gibi onunla sevisecek, hastalik ona da
gecicek...
Eeve dondugu
zaman annemle sevisicek, boylece o
anneme
hastaligi
geciricek... Sonra sabah babam ise
gidecek,
sutcu sut
birakmaya gelicek, annem de onu eve
alicak
ve onunla
sevisicek,
hastalik ona
da gecicek ve cok da iyi olu cak...
CUNKU
O HERIF BENIM
KURBAGAMIN
USTUNE BASTI OLDURDU!!!....

2
Ferdinand Porsche, rahmetli oluyor ve obur dunyada melekler
> Tarafından
> karşılanıyor. Melekler kendisinin olaganustu otomobil tasarımından
> dolayı
> bir dilek hak ettiğini soyleyerek, isteğini soruyor... Porsche Tanrı
> ile
> 1
> saat konuşmak isterdim." diyor. Melek derhal istegini yerine getirmek
> uzere
> Ferdinand Porsche'yi birsalona alıyor.
>
> Porsche Tanrıya soruyor: " Kadını yaratırken duşuncelerin
>
> nerdeydi?"
>
> Tanrı : " Ne demek istiyorsun?"
>
> Porsche: " cok hatalı yaratmışsın!"
>
> 1.On taraf aerodinamik değil.
>
> 2.cok ses yapıyor.
>
> 3.Bakım masrafları yuksek.
>
> 4.Ayda 5-6 gun tamamen kullanılmaz durumda.
>
> 5.Arka taraf cok sarkık duruyor.
>
> 6.Surekli boyanması ve yenilenmesi gerekiyor.
>
> 7.Egsoz, emisyona cok yakın.
> 8.Farlar genellikle kucuk.
>
> 9.Yakıt da son derece pahalı.
>
> Tanrı kısaca duşundukten sonra cevap veryor:
>
> Ferdinand, bunların hepsi doğru olabilir ama istatistiklere gore bir
> cok
> erkek benim icadıma senin icadından daha fazla biniyor!!.
3
kadının biri hamileymiş ikiz cocukları olacakmış. parkda yururken sancısı tutmus, kadın ordaki polisten yardım ıstemiş "bankda oturun ve ıkının demiş; kadın ıkınmaya baslamıs bebeklerden bırı kafasını cıkarır, cıkarmaz. hemen ıcerı gırmıs kardesıne ; ON KAPIDA POLİS VAR ARKA KAPIDAN CIKALIM DEMİŞ...
)))))4
bir yaz tatilinde almanyadan bir alman aile anadoluya bir koye ziyarete gelir ve koyluler bunları yedirir icirir bir guzel ağırlar ve almanyaya uğurlarken onlara bir kuzu hediye ederler. Neyse 1 yıl sonra alman aile tekrar karar verir aynı koye gelmeye ve koylu ahmet ağaya jest olsun diye bir tane domuz yavrusu hediye olarak getirirler. ve 3-5 ay sonra domuz yavrusu buyur ve gelişir. Domuzun canı başlar erkek domuz istemeye. fakat cevrede bir erkek domuz vardır oda komşu koydedir. giderler onun sahibine anlaşırlar ve erkek domuzun sahibi koyun bir el arabasına getirin der. neyse el arabasına koyarlar dişi domuzu gotururler komşu koye ve iki domuzu kapatırlar bir yere ve ciftleştirirler. dişi domuzun sahibi ben bunun hamile kaldığını nasıl anlarım dediğinde erkek domuzun sahibi samanlığının yarısın kum doşe eğer kumda yatarsa hamiledir eğer samanda yatarsa koy el arabasına yine getir der. neyse dişi domuz sahibi sabah kalkar ve heyecanla samanlığa koşar ama nafile domuz samanda yatar ve yine koyar el arabasına komşu koye gider. bu boyle 3 ay devam eder bakar ki bu domuzun hamile kalacağı yok bir sabah bizim ahmet ağa karısına der karı git şu domuza bak hele nerde yatıyor karısı gelir ve koşarak eve doner ahmet ağa tamam dediği sırada eşine sorar kumda yatıyor dimi karısı hayır der o zaman yinemi samanda dediği esnada karısı hayır bey el arabasına binmiş seni bekliyor der.
5
Veli toplantısında Cemil bey:
-Hocam bizim oğlan sizin cok tutarsız bir oğretmen olduğunuzu soyluyor.
Oğretmen:
-Ne demek bu?
Cemil bey:
-Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyormuş birgun 5 ile 5´i toplarsak 10 eder, başka bir gun 6 ile 4´u toplarsak 10 eder diyormuşsunuz. Bu gunde 7 ile 3´u toplarsak 10 eder demişsiniz. Cocuk bunların hangisine inanacak Allah aşkınıza

6
Uc tane yarasa ağacın dalına ters asılıp esrar iciyorlarmış.Oradan gecmekte olan bir maymun bunları farketmiş ve izlemeye başlamış ellerinde bişey bir ona bir ona verip verip duruyorlarmış.Derken ortadaki yarasa kafayı bulmuş ve yere duşmuş.Maymun hemen yarasının yerini almış.Sıra maymuna gelmiş yarasa maymuna bakmış ve diğer yarasaya vermiş sigarayı.Maymun hani bana dermiş gibi şaşırmış bişey dememiş tekrar maymuna sıra gelmiş.Ama gene maymunu atlamşlar.Bu sefer dayanamamış maymun sormuş.
''Neden bana vermıyorsun''
Yarasa
''olm maymun gibi olmuşsun zaten''Demiş.
puhaha 
7
namık kemal birgun otele gider boş odanız var mı? diye sorar. resepsiyondaki adam:
bi tane var onada gece 12 den sonra balayı ciftleri gelecek der. namık kemal tamam ben 12ye kadar uyuyayım 12 de kalkarım der. namık kemall odaya cıkar uyuya kalır saat 12de koridordan balayıciftlerinin sesleri, gelmeye başlar namık kemal eyveh der ve yatağın altına saklanır balayı ciftleri odaya girer ve adam karısına aşkım her sokuşumda 1 odun diye say der. kadın tamam aşkım der ve adam her soktuğunda kadın 1 odun 2 udun 3 odun diye sayarken kapı calar adam kim o der oda servisi şampanyanız der adam kapıyı acmak icin kalkar ve şampanyayı alır bir kıyıya kayar yine yetağe gelip kadına soktuğunda kadın 8 odun der ve adam şaşırır aşkım ben 3odunda bıraktım der namık yatağın altından kafayı cıkaırır ve abi ateş sonmesin diye bikac odunda ben atıverdim der
2011 'de yeni serilerle goruşmek uzere