1- evli olan bir kadının metresı vardır ve metresı kadına derkı senı ben kocanın yanında si....rim der kadın derki yapamassın ve bunlar bı ıddaya gırerler.Sora metres kadına derkı bu hafta sonu kocana sole denıze gıdın ve denıze a...ıma akrep kactı die bağır ve denızen cık kumsala yat der kadında tmm der ve kadın kocası ıle denıze gider ve metresının dedıklerını yapar insanlar kadının etrafına toplanır ve kadının metresı gelır kacılın ben doktorum der sonra sorar bun kadının kocası kım der kocası benm der metres beyfendı karınızın a..mına si...nızı sokup cıkarcaksınız der akrep ısırınca cekın der ama bıras si....niz acıcak der adam olmas benm şeyim kıymetlıdır yapmam der doktorda bende doktorluk vazıfemı yapmak gerek der bun ustune doktor baslar karıya ileri geri ileri geri bu arada tutu tuttu kactı tuttu tuttu kac tı buna sınır olan koca doktora : Boşalda Olsun amk der.
2-temel ile fadımenın cocukları olmas ve doktora gıderler bole bole doktor bey cocugumuz olmuyor doktor temele derkı temel sen gece yatarken karının karnını dınle der temelde tmm doktorum der gece olur yatarlar fadıme uyur ve temel baslar fadımenın karnını dınlemeye o arada fadıme osurur ve temek derkı ula fadıme kalk kalk cocugumuz motorla gelıo motorla der..
3-şimdi 3 yarasa konsurken biri derki benm canım kana susadı gider ve azı burnu kan ıcınde gelır obur yarasalar sorar ne oldu giden yarasa derkı surda bı ahır var gordunuzmu gorduk ahırn ıcındekı ineği emdim der vayy ulan nasıl yapptın falan derken 2. yarasa benımde canım kana susadı der ve oda gıder gelır ve azı butnu kan ıcınde onada sorarlar sen ne yaptın surdakı ahırı goruomusunz evet goruoz ahırın yanındakı kopek kulubesinizi goruomusunuz ewet goruoz o klubedekı kopeği emdım der ve sonuncusuda kana susar oda gıder gelır azı burnu kan ıcınde oo sen ne yaptın derler oda derkı ahırı goruonuzmu ewt klubeyi goruonuzmu ewt klubenin yanındakı dıregı goruonuzmu ewet ama ben o dıregı gormedım..
4-Temel birgun huzunlu huzunlu gelir dursun temele ula temel ne oldu temelde derkı ula benm arabanın tekerler kaydı denıze uctu dursun derkı ula temel arabanı ******* sana bişe olmasın der aradan gunler gecer bu sefer dursun huzunlu gelır temel sorar ula dursun ne oldu dursun annem oldi der temelde derki anneni s...im sana bişe olmasun..
5-Adamın birinin kedisi varmıs bu adam kedısının cıftlermesını ıstemıomus ve birine basvurmus basvurdu kısı demıskı kedının gotune benzin sur obur kedıler gelmes adam dedıgını yapmıs bır gun kahvede otururken kedısının yoq oldugunu gormus ve ilerden gelen arkadasına sormus arkadasım kedımı gordunmu hee gordum der adam nerdeydı dıe sorar oda arkadası da derkı bızım ordakı bayıordaydı benzını bıtmısde erkek kedıler arkadan dayanıodu