Konuyu doğru konuma mı aktardım bilmiyorum ancak yardımcı olursanız cok sevinirim. Sorun şu birisi iş yerimde yanlışlıkla bana suc olabilecek bir şeyi gonderdi kanıt niteliği taşıyor. Ancak bir şekilde telefonumu eline alıp bu kısmına cok takılmayın kendisine ait olan tum mesaj gecmişini sildi. Ben bunu nasıl WhatsApp'dan isteyebilirim ya da geri yukleyebilirim tahminen yedekleme yapmamıştım. O surec icinde. Ancak WhatsApp databases kısmında bir takım msgstore.db.Crypt14 adında klasorler oluştuğunu fark ettim yani internete yedeklenmemiş olsa bile bu durumdan beni kurtarabilir mi bilmiyorum. Google Drive yedeğim 16 Haziran yazıyor bana ise 21-22 Haziran aralığındaki sohbet gecmişi lazım msgstore-2022-06-21.1.db.Crypt14 yazılı olanın adını değiştirip msgstore.db.Crypt14 yapsam buna erişmem mumkun mu demek bu? Ses kaydı atmıştı buna erişmem lazım cok fazla onem arz ediyor benim icin. Aksi taktirde WhatsApp'dan ticket ve benzeri bir durumla bu kişiye ait tum mesajlaşmamı geri getirmek icin yapabileceğim bir şey var mı? Yardımınızı esirgemeyin cok meşgul durumdayım.
SSler
Dosya Ekleri

IMG_20220623_091201.jpg 69,4 KB · Goruntuleme: 9