birgun temel fransız ingiliz alman bir ucaktaymış.fransız kendi kendi ne konuşuyormuş temel neden kendi kendine konuşuyorsun uşağım demiş. fransız ağzımın icinde kucucuk bir cip var onun ile ailemle konuşuyorum demiş. almanda kafasını sallıyormuş surekli temel almanada neden kafanı sallıyorsun uşağım demiş. alman kulağımın icinde kucucuk bircip var muzik dinliyorum demiş. ingilizde elinde kucuk bir ekran onunla konuşuyormuş temel sen kimle konuşuon uşağım demiş ekranla iş yeri ile goruntulu konuşuyorum demiş . sıra temele gel miş temelden buyuk bi ses zaaaaaaaaaaaaaaaaaaarttttttttttttttttttt!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! fransız ingiliz alman peki sen napıyorsun sen demiş . Temel turkiyeye faks cekiyorum demişşşşşşş.

TURK'UN GUCU İŞTE

gene temel fransız ingiliz alman
birgun temel fransız ingiliz alman bir ucaktaymış. temel demiş ki genemi sizz

uc
birgun iştimada komutan baştan say demiş
-birr
-iki
-ucccc
demiş komutan tekrar baştan say demiş.
-birr
-iki
-ucc
demiş komutan tekrar baştan say demiş.
-birr
-iki
-ucccc
komutan sinirlenip başcavuşa şu adamın yerini değiştirin başcavuşum demiş.
bir sonraki gun komutan tekrar baştan say der (tabii o askerin ucc demiyeceği icin havalı bir halde yurumektedir)
bir,iki,uc,dort,beş,altı,yedi,sekiz,dokuz,on,onbir ,oniki, ONUCCCCC demiş laz asker

Sultan en guvendiği adamını Arabistan a hunkar gondermiş.
Hunkar, Arabistan da gezerken bakmış, Araplar entari giyiyorlar ama alta donları yok. Bir ruzgar esti mi, manzara felaket! Haber salmış, altına don giymeyenler kadı huzuruna cıkartılıp, hapsedilecek. Aradan gunler gecmiş Arabın bir tanesi don giymemiş ve ilk ruzgarda olay fark edilmiş. Kadı huzuruna cıkartmışlar. Kadı sormuş:
Don Giymeme
- Adın?
- Aptulmecit
- Baba adın?
- Aptulleziz
- Evli misin?
- 5 tane karım var!
- Kac cocuğun var?
- İlkinden 15, ikincisinden 17, ucuncusunden 16, dorduncusunden13, beşincisinden 18 tane.
Kadı kararını vermiş ve soylemiş: - Aptulleziz oğlu,Abdulmecit�in,don giymeye vakti olmadığından beraatine karar verilir
Vazelin
Adamın biri motosiklet almış. Satıcı adama bir kutu vazelin hediye ederek "yağmurlu havalarda bunu metallere sur, pas yapmaz" demiş. Adam motorunu gostermek uzere kız arkadaşına gitmiş. Akşama doğru kız "gel seni bize goturup ailem ile tanıştırayım, hem de akşam yemeği yeriz." demiş. Hemen arkasındanda bir hatırlatmada bulunmuş. "Yalnız dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konuşmaz. Konuşan olursa o butun bulaşıkları yıkar..." Adam 4 kişinin bulaşığından ne olacak diye duşunurken eve girdiklerinde bir de ne gorsun dağ taş her yer bulaşık... Uulan bir konuşursak yandık demiş... Yemek yerken aklına "Ben şimdi bu kızın elini tutsam kimse bir şey diyemez." fikri gelmiş. Kızın elini tutmuş, kimseden cıt yok. Bir de opeyim demiş, Opmuş gene cıt yok.. Ulan ben bununla bu işi burada pişireyim demiş. Herkesin gozu onunde kızla yatmış ama gene cıt yok.. Adam iyice pişkinliğe vurup yahu bunun anası da guzelmiş deyip onunla da yatmış. Gene cıt yok. Tam bu sırada dışarıda gok gurleyip yağmur yağmaya başlamış. Bizimki motoru paslanmasın diye aldığı vazelini cebinden cıkardığı anda kızın babası bağırarak ayağa fırlamış.
- "Tamam tamam koy onu yerine bulaşıkları ben yıkarım"