Bu hikayelerin 3 u benim bizzat sahit oldugum hikayeler:

-okulda ingilizce egitim verilir ve bazi unv lerden hocalar gecici olarak gelip bizim okulda bir nevi pratik yaparlardi onlardan birinin soyle iki anisi vardi

1)Calculus dersinde dersi cat pat anlatti ve sonra soyle bir cumle cikti :
I say my sir(Efendime soyliyim)tabi o anda herkes koptu

2)Bir digeri yine ayni hoca ve 250 kisilik anfideyiz tabi dogal olarak kimse dersi dinlemiyor ve cok fazla gurultu var artik hoca sinirlendi ve soyle bir konusma yapti:
My friends my friends(Arkadaslar arkadaslar)
-There is no job for speaking students in my clasroom(Turkce meali:Konusan ogrencinin benim sinifimda isi yok)
Bu sozden sonraki durumu siz dusunun zaten o dersten sonra hocayi bir daha goren olamadi

3)Bu olayda bizim unv de gecer:
ine anfideyiz ve derste elemanin teki en onde guzel guzel uyuyor bu arada hoca tahtayi silmek istedi ama silgi yoktu,onde uyuyan cocugu gordu ve
-olum uyuyacagina git bana bir silgi bul gel dedi
-Eleman anfinin birinci kapisindan cikti 30 sn sonra anfinin diger kapisi caldi ayni cocuk diger kapidan iceri girdi ve
-Hocam silginizi alabilirmiyim dedi
-Hocada cocugum bizdede yok bende az once bir arkdasini aratmaya gonderdim dedi.
-Ayni eleman diger kapiyi caldi ve hocam sordum yomus deyip gecti siraya oturdu.tabi butun millet yine koptu.

Bu olay ise bir tip fakultesinde gecer:
Hoca dersi yine ing anlatir ve dersin konusu insan derisi ve kalinligidir ve derki:
The thickness of the skin is 6-8mm(Degerleri suan ben attim)
Arkadaki ogrenciler bunu duymuyor ve bir ugultu olusuyor
Hocada ondeki ogrenciye soruyor:
Neyi soruyor cocugum bunlar diye,Elemandan cevap geliyor:
Hocam skinin kalinligini soruyorlar....

Bu da tarihi hikaye biraz uzundur ama kusura bakmayin:

Bir adamin birbirinden zeki 3 tane oglu var ve bu adam olum dosegindeyken birden korkar cunku ortada bir miras vardir ve bu cocuklar cok zekidir o yuzden bunlarin mirasi paylasamiyacagini dusunup onlari kasabadaki kadiya gonderir ve sonrada olur.

3 adam yolda giderlerken bir adam gelir ve benim atim kayboldu gordunuzmu der:
Buyuk olan senin atin kuyrugu yoktu dimi der.
Adam heyecanla evet yoktu der.
O zaman ben gormedim der buyuk olan.
Ortanca olan:Peki sag gozude kormuydu der.
Adam yine heyecanla Evet der.
O zaman bende gormedim der.
Kucuk Olan sorareki sol bacagida topalmiydi
Adama yine evet evet topaldi der.
ya o zaman bende gormedim der
ve 3 u de adamin yanindan uzaklasir ve kadinin karsisina cikarlar bu arada adamda bunlari takip etmistir ve kadinin karsisinda bunlari yakalar ve:
Kadi hazretleri ben bu 3 adamdan sikayetciyim bunlar benim atimin butun ozelliklerini soylediler ama sonrada gormedik deyip kactilar demis.
Bunun uzerine kadi adami dinlemis ve buyuk cocuga sormus nasil anladin Atin kuyrugu olmadigini:
Buyuk olan yanit vermis yolda at pislikleri gorduk ve topak topka degildi daginikti kuyrugu olmadigini ordan anladim demis ama sadece pisligini gordum demis.
Ortanca olana sormus:bende yolda yenilmis otlar gordum ama otlarin sadece sag bolumu yenilmisti bende sol gozunun kor oldugunu burdan anladim demis.
Kucuk olanda bende yolda giderken ayak izlerini gordum ve bu izlerden anladim ayaginin topal oldugunu.
Kadi birden sarsirmis ve bu 3 adami aksam evine davet etmeye karar vermis cunku bu adamlardan akil alabilirmis.
Neyse bunlar oturmus sofraya bu arada kadi disari cikip kapidan bunlari dinlemeye baslamis acaba benim hakkimda ne dusunuyorlar diye.
Buyuk olan:Bu koyun eti cok guzel ama keske bunu kopek emmeseymis demis.
Ortanca olan:Bu sarap cok guzel ama keske Olu uzmunden olmasaydi demis.
Kucuk Olan:Bu kadi cok iyi adam ama keske O...cocugu olmasaydi demis.
Kadi birden sasirmis ve hemen eti aldigi cobana gitmis cobana sormus benim aldigim koyunu kopekmi emdi die.Cobanda bizim coban kopegi dogururken oldu o yuzden yavrulari sizin kuzudan emdi demis.
Sarabi aldigi adama gitmis oda en iyi uzumun mezarlikta yetistigini ve sarabida o uzumden yaptigini soylemis...
Ve annesine gitmis annesine hikayeyi sormus anneside oglum baban savastaydi bende burda bir yabanciya gonul verdim onla bi gece isi pisirdik sen oyle oldun demis.
Ve kadi uzgun uzgun cocuklarin yanina gitmis ve nasil olduda anladin bu kuzunun kopek tarafindan emildigini.
Buyuk olan normalde kuzu eti yagli olur ama kopek emince bu agin tamamini emer demis.
Kucuk olana sormus.Oda normalde sarap icince insana keyif verir ama senin sarab surekli keder verdi ordan anladim olu uzumunden oldugunu.

Ve kucuk oglana yaklasmis Peki sen demis nasil anladin benim o....cocugu oldugumu:
Kucuk oglan yanit vermis:Ulan o....cocugu olmasan kapiyi dinlemessin........
(Yazarken kolum koptu)

5)buda konu kapanmasin die bir fikra
Zengin Bir kadin gazeteye ilan vermis beni dovmiyecek beni birakip gitmeyecek ve beni yatakta memnun edecek bir erkek ariyorum die
Butun adaylara bakmis ama hicbirini begenmemis tam umidini kesmek uzereyken zil calmis acmis paspasin uzerinde 2 kolu ve 2 bacagi olmayan biri
adam ilan icin geldim demis goruyorsun 2 kolum yok seni dovemem bacaklarimda yok seni birakip gidemem
kadin peki ya yatakta beni nasil tatmin edeceksin demis:
Adam yanit vermis zili neyle caldim saniyorsun.

umarim seversiniz...