Herkese selam arkadaşlar.ben bundan 50 gun once duşuk yaptım ve kendiliğinden duştu duştu kurtaj vs olmadım.ardindan birdaha hic kanamam olmamıştı takı bugune kadar.bugun sabah aynı gecen seferki gibi yerleşme kanamasına benzer bi durum yaşadım ve testte yaptım testte aşırı silik cizgi cıktı.hemen doktora gttim kan tahlili yaptı. 4.23 cikti sonucum.biliyorsunuz 5 ve 5 uzeri hamile demektir.Doktor başta bisey yok dedi.Sonra ben ama bisey yoksa 00 cıkması gerekmezmi diye sordum cunku daha onceki aylarda 0.02 cıkmıştı hcg sonucum. (Ozamanhamiledegildim).herneyse oda dediki evet ama bu değer gecen gebelikten kalmış ve sıfırlamamış olabildi istedi.bende ıyide doktor hanım 50 gun oldu ve değerlerim 1115 ten bir gun sonra 53 e duşmuştu dedim.Hani 50 gun gecmiş ustunden sifirlanmamasi bana mantıklı gelmedi onu soyledim oda bana aslında ods doğru dedi ve sen haftaya carşamba yine gel kan testi yapcam deyip eve yollladi.En sonda belki bir bebek te oluşuyor olabilir dedi.Arkadaslar oncelikle size sormak istiyorum sizin duşuk sonrası adetiniz nasıl olmuştu ? Sizce hamileyim ve bebegim daha cok kucuk olduğundan mi değerler boyle yoksa 50 gun onceki duşukten kalan bir 4.23 luk kan değerine mi sahibim şuan lutfen bilen,yasayanlar mesaj atsın gercekten zor durumdayım duşunmekten kafayı yedim.simdiden saolun allah razı olsun