herkese merhaba sizlerin fikrine aslında daha onemlisi biriyle bu konuyu konuşma ihtiyacım var o nedenle bu konuyu acıyorum.Eşimle 3 yıldır evliyiz ben anne olmaya kendimi hazır hissetmeye basladım eşim ilk başta istemiyordu sonra orta yolu bulduk o benim icin kabul etti.Nisan ayından itibaren deneyelim dedik ben bir de oğretmenim bu işler kısmet tabi ki ama ozellikle nisan mayıs haziran aylarında hamile kalırsam yaz tatili ile bağlarım idari izin alırım vs gibi sebeplerle bu aylar da denemek cok onemli benim icin.Ayrıca eşimden uzakta calışıyorum eş durumu tayin hakkım yok vs bir suru sebebim var bu aylarda hamile kalmayı planlamam icin.İlk kez yumurtlama testlerini denedim bu ay ve o gunleri değerlendirdik ama genel olarak doktorlar 2 gunde 1 ilişki oneriyorlar okudugum kadarıyla.Bu her ciftin hayatında farklı olmakla birlikte bizim icin epey sık acıkcası problemi de burada yasıyoruz.Ben surekli hatırlatmaya basladım gun kacırmamak yumurtlamaya denk getirmek ve bir an once anne olabilmek icin ama o bundan hoslanmıyor ya sakayla karısık ya da direk bugun olmasın fizyolojime uygun değil kendimi zorluyorum senn icin ama sen soyleme surekli ben adım atarım gibi şeyler diyor bende bu durumdan dolayı kendimi cok kotu hissetmeye basladım.Yani ben soylemesem o da benm kadar dikkat etmiyor 2 gunde 1 miş 3 gunde 1 miş takılmıyor o kadar detaylı.Acıkcası merak ediyorum bebek sahibi olmaya calısan ciftler hep yasıyır mu bu durumu birden ilişkimiz mekanikleşti sanki sırf şartlandıgımız icin zorunlu oluyor gibi bu his kotu gercekten sinirlenip vazgecesim geliyor...