Merhaba bundan 1-2 ay once yine bi konu acmıştım hamilelikle ilgili o zaman test yapmıştım pozitifti kan da vermiştim kanda da cıkmıştı ama sonrasında kanamam oldu kanama da denilmez lekelenme neyse doktora gittim kimyasal gebelik dedi tutunma aşamasında duşmuş dedi sonrasında bana ilac verdi kullandım ilacın adı duphaston du bu ilacı kullan rahimi temizleyecek sonrasında yoğun bi kanamam olcak tekrar hamile kalırsın dedi ve ben tekrar hamile kaldım şuan adetim 11 gun falan gecikti gecikmenin 2. Gunu hissettim gittim test yaptım ve pozitif 2 cizgi cok sevindim tekrar hamile kaldım diye calistigim icin ertesi gun kan verdim ve sonuc 1320den buyuk doktor hamilesin dedi ve kan sonucuyla da kesinleşmişti 2 gun sonra doktoruma gittim muayne etti ultrasonla baktı kese gorunuyor dedi kan ve ıdrar istedi sonucları haftaya kontrole geldiğinde alırsın dedi suanlik bisey yok dedi tabi biz cok seviniyoruz 2 gun sonra hastaneye gittim başka bi sebepten o zaman doktora da uğradım sonuclar icin cunku gelmişken bekleyemedim ve kan değerim duşmuş 928 e o gun o değerle keseyi gormuştu ve benden tekrar kan istedi tekrar bakalım diye kan verdim sabah direk odama gel dedi gittim kan sonucum 915 o kadar uzuldum ki artması gerekiyordu sonucunun dedi tekrar duşuk yapabilirsin dedi kanaman varmı ağrın varmı diye sordu ama benim hala ne kanamam ne agrım var hic birseyim yok ve hala bebeğim benimle biliyorum cok uzun oldu biliyorum ama bu şekilde duşupte tekrar yukselen oldumu lutfen kendi başına gelen yada yakınında boyle bişeyle karşılaşan oldumu yardımcı olursanız cok sevincem ve biliyorum burası kocaman bi aile lutfen dualarınızı esirgemeyin

allahim herkesin yardımcısı olsun