Gebeliğimi ilk oğrendiğimde hcg 155.88 cıktı 4 gun sonra doktor kontrolumde doktorum hamileliğin kesin dedi oradan cıktıktan sonra icim rahat etmedi kese gorunmemişti cunku tekrar kan testi yaptırdım 603 cıktı gayet normal artıyordu. ardından 2 gun sonra sağ kasığımdaki şiddetli ağrı nedeniyle tekrar gittim hastaneye ama kanamam vs hic olmadı dış gebelik belirtisi de yaşamadım ağrı dışında , doktorum dış gebelikten şuphelendiğini soyledi tekrar kan testi istedi hcg 539 cıktı değerin duşmuş iki gunde bir takip edicez gerekirse ilacla gebeliği sonlandıracağız dedi eve geldik Ağrı'm o kadar arttı ki yerlerde surundum resmen farklı bir hastaneye gittik tekrar bi doktora gorundum Rahmimin 18 mm civarında kalınlaştığını ve bu kalınlıkla dış gebelik olacağını sanmıyorum dedi, değerin duşmesinin ne anlama geldiğini sordum Bebek gelişimini durdurmuş olabilir dedi sonra vucuttan kendini atacaktır dedi tekrar aynı gun icinde kan verdim sonuclar cıktı bu sefer 561 yine başımdan aşağı kaynar sular dokuldu 1200 ustu olması gerekirken duşmuştu hepten umudumu yitirdim bilmiyorum boyle olupta tekrar artan oldu mu ama inşallah bebeğim benledir yarın tekrar kan testi yaptıracağım benzeri olayı yaşayan varsa belirtirse cok sevinirim :/