Saf karı koca cocukları olmadığı icin hocaya gitmişler. Hoca buyu icin hanımla ilişki kurmam gerek demiş. Hafifce ilişkide cocuk memur olur, biraz ilerletirsem avukat olur, tam ilişkide doktor olur demiş. Cok şaşıran ama caresiz kalan karı koca duşunmuş taşınmış, cocugumuz olsunda memur olsa da olur demişler. Hoca kadını iceri almış. Soyunmasını soylemiş. Hoca kadının cok guzel olduğunu gorunce kendini kaptırmış. Kadın hocanın işi adam akıllı goturmeye calıştığını gorunce telaşla 'Aman hoca efendi biz memur istiyorduk' demiş. Kendinden gecen hoca gurlemiş: 'Oynama cocuğun istikbaliyle! ..
GUNEŞLENİYORUM ..!
Vucudu oldukca guzel genc bayan tatilinin hemen her gununu kaldigi otelin terasinda gunes banyosu yaparak gecirmistir. Ilk gunu mayosu ile guneslenmis, ama sonra ki gunler bakmiski otelin en ust katinda onu kimse goremiyor, mayosuz sere serpe guneslenmeye baslamis.
Gene boyle yuzustu guneslenirken merdivenlerden birisinin ciktigini duyarak havlusu ile poposunu ortmus. Merdivenleri bir solukta cikan otelin mudur yardimcisi nefes nefese
"Pardon" der, "Hilton oteli guneslenmeniz konusunda birsey diyemez, ama dunku gibi mayonuzla guneslenirseniz cok iyi olacak"
"Ne farkeder" diye sorar genc kadin sakin sakin
"Beni burada kimse goremez, ayrica bu havlu ilede ortunuyorum bakin"
"Tam olarak degil" der mudur yardimcisi utanarak
"Tavani cam restoranin uzerinde gunesleniyorsunuz ...
Taksici
Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri soyleyince, taksici kızarak "ohoo orası cok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam cok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gun şans eseri bir bakar ki, dun geceki taksici, evinin onundeki taksi durağındadır ve ucuncu sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi soforune yanaşır:
- Atakoye kaca goturursun ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Atakoye kaca goturursun ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol sıra ucuncu taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- Atakoye kaca goturursun ?
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii...
İddacı
İşsiz gucsuz bir adamda kaynağı bilinmeyen cok ama cok fazla para varmış Herkes bu kadar cok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş. En sonunda adamı karakola cağırmışlar o kadar paranın hesabını vermesi icin. adam gitmiş karakola. komser hemen lafa dalmış.
-anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın. ustelik bir işin bile yok.
-ben herkesle iddiaya girerim komserim. ve her iddiayı da kazanırım.
-olum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılırmı.
-size kanıtlıyablirim komiserim.
-nası kanıtlıyacan.
-sizinle bi iddiaya girelim benim hic iddia kaybetmiyeceğimi anlarsınız. 100 dolarına bahse girerimki ben sol gozumu ısırırım.
Komiser duşunmuş. bi insan nasıl gozunu ısırabilir diye ve sonunda olamıyacağına karar verip iddiaya girmiş. adam bunun uzerine takma olan sol gozunu cıkarıp ısırmış. Komiser hayretle onu izledikten sonra.
- tamam ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş. adam peki demiş.
- 500 dolarına iddiaya girerimki. sağ gozumu de ısırırım.
Komiser iki gozu de takma olsa bu adam goremez herhalde deyip bi daha girmiş iddiaya. Sonra adam takma dişlerini cıkarıp sağ gozunu de ısırmış. komser yine şaşırmış ama pes etmemiş. Hala inanmadım demiş. Adam tamam sizinle son bir iddiaya daha girelim ustelik bu sefer bedava demiş. Komser hemen kabul etmiş.Nedir iddia demiş?
-benim s*kimin uzunluğu buradaki herkesin s*klerinin toplam uzunluğundan daha fazladır demiş. komser şoyle bi etrafına bakmış. Yaklaşık on kişi var. herbirininki 15 santim olsa toplam 150 santim yapar. Tamam demiş girmiş iddiaya. Adam indirmiş donunu bi bakmışlar ki kucucuk bişey. Komiser hani uzundu lan demiş. Adam cekin komserim. Cekerseniz uzar demiş. komser adamın şeyini cekmeye başlamış. Cekiyomuş cekiyomuş. Uzamıyomuş. O sırada adam bi arkadaşına telefon etmiş.
-"Alooo Ali olum komserin eline verdim 10.000 DOLARI hazırla!.."
Acele şaaptırmak
Memur otobus beklemektedir. Yanına yaklaşan afacan saati sorar?
Adam;
- "Sekizi yirmi geciyor" der.
Cocuk fırlama,
- "Bucuğu beş gece gel, seni arka sokakta bir *ikim" der kacar.
Adam arkasından koşmaca bir turlu yakalayamaz, nefeslenirken işe gecikmiş arkadaşı yanaşır yanına, hayrola? der.
- "Sorma durakta bekliyorum yanıma bi hergele yanaşıp saati sordu".
- "Ne var bunda canım".
- "Bende sekizi yirmi geciyor dedim".
- "Eee".
- "Bucuğu beş gece gel arka sokağa seni bi *ikim dedi".
Bunun uzerine arkadaşı saatine bakar sekiz bucuktur, ve;
- "Acelen ne kardeşim daha beş dakikan var"...
HAKETTİYSEM ...+++