Bir gun adamın biri kendini tavuk yemi saniyormuş ve tavuklardan cok korkuyormuş derken adamı hastaneye yatırmışlar ve uzun sure tedavi etmiler.
Sonunda adama sormuşlar,
"artık tavuk yemi olmadığını biliyorsun demi?"
adamın cevabı ise
"ben biliyorum da tavuklarda biliyormu?"şeklinde olmuş
Hepsi Eridi...
Bir Gun Bir Deli Tımarhaneden Kacmış ve Bir Kahvehaneye Giderek Kendine Bir Cay İstemiş. Garson Cayı Getirmiş. Cayın Yanınada da İki Şeker Varmış. Deli İki Şekeri De Cayın İcine Atmış. Birkac Dakka Sonrada Garsondan İki Şeker Daha İstemiş. Garson DA getirmiş. DAha Sonra İki Tane Daha İstemiş , Garson Gene Getirmiş. Bu bole 7-8 Sefer Daha Surmuş
ve En sonun da Garson Dayanamamış ve: "Şimdiye Kadar Onaltı Şeker Attınız." Demiş. Bunun Uzerine Deli : "Onların Hepsi Eridi Sen Getirmeye Devam Et." Demiş.
Ne bileyim?
Akıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim, bir delinin oturmuş, birşeyler yazdığını gordu:
- "Kolay gelsin ne yazıyorsun?"
- "Mektup yazıyorum efendim."
- "Yaaa..Kime yazıyorsun?"
- "Kendime.."
- "Peki ne yazılı mektupta?"
- "İlahi doktor bey, deli misiniz siz.. Mektubu daha almadım ki icinde ne yazdığını bileyim?"
Kacanları yiyelim
Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında "şunlara son bir test yapalım da gorelim akılları başlarına gelmiş mi?" demişler. Bunun uzerine iki deliyi bir masa başına cağırmışlar. Masanın uzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamboceği dokmuşler ve: - "Buyrun beyler, yiyiniz." demişler. Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, oteki araya girmiş: - "Once kacanları yiyelim, oburleri nasıl olsa duruyor!"
Boşlar
İki deli kasapcılık oynamaya karar vermiş.
Biri diğerine ben tezgahın arkasına geciyorum
sende muşteri ol demiş.Birazdan muşteri olan
deli gelmiş ve bana 2 şişe sut verir misin ?
demiş. Tezgahtaki arkadaşı sinirlenmiş biz
kasapcılık oynuyoruz şimdi git tekrar dene
demiş fakat aynı şey defalarca tekrarlanınca
yer değiştirmeye karar vermişler bu sefer
diğer deli gelmiş bana yarım kilo kıyma
verir misin? demiş. Tezgahtaki deli sormuş
"BOŞLARI GETİRDİN Mİ?"
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Tavuklarda biliomu?? Karisik Fikralar