U7MARIM VERILMAMISTIR

Bu mesaji aldiysan bana hayransindir,umrunda degilsem beni seviyorsun,cevapverirsen bensiz yapamiyorsun,cevap vermezsen asiksin. bakalim simdi ne yapacaksin?????????

Seviyorum your eyes, cunku onlar very nice.. Birkerecik look at me ondan sonra dont forget me! kalbim tik tak for you, b-cuz i love u..

Ey daglari taslari herseyi yaratan rabbim, herseye bir guzellik ayri bir tat insanlara akil mantik zeka dagitirken bu msj'a mal mal bakan bu okuzu niye unutun )

Su anda her 100 kisiden 35'i uyuyor, 10'u yemek yiyor, 25'i calisiyor, 15'i sex yapiyor, 10'u araba suruyor, 4'u ders calisiyor bir tabe salakta elinde telefon mesaj okuyor! )

bu cekicilik, bu gulus, bu zeka, bu asalet, bu karizma, hele o buyulu gozler. allah butun mukemmeligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik. senden ne haber?

sevgilim ben seni inekler gibi sevdim, sen benim askimi esekler gibi tepdin. senin kapindan gecerken bana host dedin, ne olurdu sevgilim bir kere mo deseydin.

turkcell web- sayin abonemiz: kacirdiginiz namazlari bize tuslayin, biz sizin yerine kilariz. biz buna kisaca ceptu cennet diyoruz!!!!

kahvalti hazirladim sanada gonderiyorum: umutlu omlet, haslanmis sevgi, iki dilim tutku ve seni seviyorum receli, birde yalnizlik demledim, kac sekerli olsun???

Bu cekicilik, bu asalet,hele o buyulu gozler. allah butun guzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın

olmus karga gozumu oysunki, bos tufek beni vursunki, susuz yuzme havuzunda bogulayimki, bozuk araba bana carpsinki seni cok dusunuyom... :-P

sevmek cay sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer.